0
1 In Diverse

Castigator concurs Asevi – produse de curatenie

 

Concursul cu premii Asevi (produse de curatenie) pe blogul meu a ajuns la final. A fost unul dintre concursurile mele favorite pentru ca am putut citi, aproape zi de zi!, planurile si trucurile voastre de curatenie. Trebuie sa recunosc, in virtutea pasiunii mele pentru organizare, ca am fost tare bucuroasa sa constat ca foarte multe dintre voi pleaca la drum din timp si cu un plan. Si, deseori, implicand si pe ceilalti membri ai familiei.

In timpul in care raspunsurile voastre pe blog se adunau, eu am mai avut ocazia sa probez din produsele Asevi si am fost foarte multumita de toate. Puternice si eficiente, sunt un ajutor de nadejde la orice curatenie. Si ma bucur nespus ca am ocazia sa trimit si catre una dintre voi un asemenea ajutor.

Am selectat mai jos cateva din raspunsurile mele favorite. Doar cateva dintre ele, din lipsa de spatiu. Dar sa stiti ca le-am citit pe fiecare!

asevi3

 

asevi 2

asevi 1

 

Iar castigatoarea desemnata este Nadia si iata si comentariul ei:

asevi4

Nadia, felicitari si spor la curatenie! 🙂

Iar daca voi vreti sa cautati produsele Asevi, le gasiti in reteaua de hypermarket-uri CORA din Bucuresti si provincie (Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Constanta, Drobeta si Ploiesti), in punctele din en-gross- uri (Metro, Doraly, Smart Flora, Smart Voluntari, Chirigiu, Apromatco, Piata de Gros, Nik Center, Dragonul Rosu), in reteaua de magazine: Economat, Issa Internet, General Nic, in magazinele de cartier din Bucuresti si imprejurimi. In afara Bucurestiului, produsele sunt distribuite de distribuitorii locali in magazine si la consumatorii finali (hoteluri, restaurante, firme de curatenie, etc).

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Picincu-Hobjila Viorica
    21/04/2016 at 06:47

    felicitari tuturor gospodinelor

  • Leave a Reply