Ingrediente
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
250 gr carne tocata de pui
putin ulei
5 linguri sos de tomate
busuioc
sare si piper
250 gr ricotta
1 ou
100 gr spanac
putin cascaval
Pregatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intre timp caliti in ulei ceapa si usturoiul. Adaugati peste carnea si amestecati pana se rumeneste usor si se desparte in gramajoare. Adaugati atunci sosul de tomate, potriviti cu condimente si lasati la foc mic in jur de 10 minute, sa se amestece bine aromele.
Amestecati ricotta, cu oul si spanacul.
Daca folositi spanac congelat, sa il decongelati din timp si sa il strecurati bine inainte de a-l amesteca.
Umpleti cannelloni cu amestecul cu ricotta si asezati-l intr-un vas termorezistent.
Cand le-ati asezat pe toate in tava, turnati peste sosul de carne, presarati cu cascaval si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 30 de minute.
Serviti fierbinte! :))
arata delicios 🙂 dar am o intrebare – nu stau in oras, deci optiuniile de cumparaturi sunt relativ basics – ce as putea folosi in loc de ricotta – sau sub ce alta denumire o gasesc in magazine..multumesc
cu branza dulce, dar as merge pe o varianta mai grasa, chiar branza fagaras