0
8 In Uncategorized

Budinca de ciocolata cu chia

Din intamplare public din nou o budinca, tot de ciocolata, dupa cea de zilele trecute (Budinca de ciocolata), doar ca de aceasta data va prezint o versiune vegana si de post.

Ingrediente 
200 ml lapte de migdale
3 linguri de seminte de chia (de aici)
3 linguri pudra de cacao raw (o gasiti aici si este exceptionala!)
un praf de sare
2-3 lingurite de miere
(optional putina ciocolata de decor)

Amestecati bine toate ingredientele (mai putin ciocolata) si lasati-le peste noapte sa creasca chia si sa inchege budinca. A doua zi dimineata puteti incepe ziua cu un mic dejun dulce si delicios sau sa pastrati budinca pentru desert, la pranz!

Pofta mare! 😉


Sursa 

Simpatica para crosetata o gasiti la Harmony Handmade 🙂

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Sidonia Toncean
    20/03/2014 at 13:51

    Asta trebuie incercata….
    Te astept cu mare drag la Campania mea de sarbatoare :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/campanie-de-sarbatoare.html
    Te tzuc !

  • Reply
    turbo
    20/03/2014 at 14:22

    este foarte delicioasa

  • Reply
    Anonim
    21/03/2014 at 08:10

    An incercat-o si eu aseara, dar a ramas tot lichida. Cred ca de vina sunt semintele de chia. Mai fac o incercare 😉
    Multumim de reteta.
    Corina

  • Reply
    ama
    23/03/2014 at 14:56

    Corina, imi pare rau 🙁 ai pus suficienta seminte? De ce crezi ca ele sunt de vina?

  • Reply
    Anonim
    24/03/2014 at 11:46

    Nu s-au umflat deloc semintele, avea o punga deschisa de la Solaris 🙁
    Corina

  • Reply
    ama
    25/03/2014 at 19:41

    si eu de la Solaris le am 🙁 nu stiu ce s-o fi intamplat

  • Reply
    ama
    25/03/2014 at 19:41

    si eu de la Solaris le am 🙁 nu stiu ce s-o fi intamplat

  • Reply
    Ala Oancea
    30/07/2014 at 08:22

    Eu rasnesc semintele de chia cu rasnita de cafea si se umfla imediat in lichid, nu mai trebuie sa astept deloc.

  • Leave a Reply