Din intamplare public din nou o budinca, tot de ciocolata, dupa cea de zilele trecute (Budinca de ciocolata), doar ca de aceasta data va prezint o versiune vegana si de post.
Ingrediente
200 ml lapte de migdale
3 linguri de seminte de chia (de aici)
3 linguri pudra de cacao raw (o gasiti aici si este exceptionala!)
un praf de sare
2-3 lingurite de miere
(optional putina ciocolata de decor)
Amestecati bine toate ingredientele (mai putin ciocolata) si lasati-le peste noapte sa creasca chia si sa inchege budinca. A doua zi dimineata puteti incepe ziua cu un mic dejun dulce si delicios sau sa pastrati budinca pentru desert, la pranz!
Pofta mare! 😉
Simpatica para crosetata o gasiti la Harmony Handmade 🙂
Asta trebuie incercata….
Te astept cu mare drag la Campania mea de sarbatoare :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/campanie-de-sarbatoare.html
Te tzuc !
este foarte delicioasa
An incercat-o si eu aseara, dar a ramas tot lichida. Cred ca de vina sunt semintele de chia. Mai fac o incercare 😉
Multumim de reteta.
Corina
Corina, imi pare rau 🙁 ai pus suficienta seminte? De ce crezi ca ele sunt de vina?
Nu s-au umflat deloc semintele, avea o punga deschisa de la Solaris 🙁
Corina
si eu de la Solaris le am 🙁 nu stiu ce s-o fi intamplat
si eu de la Solaris le am 🙁 nu stiu ce s-o fi intamplat
Eu rasnesc semintele de chia cu rasnita de cafea si se umfla imediat in lichid, nu mai trebuie sa astept deloc.