Aceasta reteta este tare veche si ma mir ca nu am publicat-o pana acum. Pentru mine este varianta perfecta de a pregati din timp micul dejun sau de a avea ceva de pus la pachet. Briosele cu spanac sunt gustoase, zemoase si usor de servit.
Ingrediente 
5 oua
200 gr spanac (congelat)
100 gr telemea
ardei rosu (optional)
2 catei de usturoi
sare si piper
putin ulei
Decongelati spanacul sau tocati-l marunt pe cel proaspat. Sotati-l usor intr-o tigaie impreuna cu usturoiul.
Bateti bine ouale cu sare si pepr. Adaugati telemeaua sfaramitata si ardeiul rosu taiat cubulete. Incorporati si spanacul racit.
Turnati amestecul in forme de briose unse cu putin ulei sau unt.
Coaceti pana s-au copt toate briosele.

Briosele cu spanac le puteti servi calde sau ca hrana rece sau aperitiv.* puteti jongla cu cantitatea de spanac in functie de cat de „verzi” vreti sa fie briosele. Noua ne place cu mult spanac! 🙂