Mai nou am devenit foarte pretentioasa la mancare si am descoperit o noua pasiune pentru painea prajita cu unt si branza. Si cum nu se cade sa mananci doar paine prajita cu unt, am zis sa diversific un pic alimentatia si mi-am pregatit o minunatie de branzica tartinabila plina de verdeturi proaspete si foarte aromate.
Ingrediente
ricotta de la Lactitalia
sare
o mana de patrunjel verde
o mana de arpagic
cateva frunzulite de busuioc
Nu trebuie decat sa tocati verdeturile si sa le amestecati cu branzica. Aromele puternice metamorfozeaza pur si simplu ricotta si o transforma intr-o gustare excelenta sau un mic dejun plin de savoare!
Ama… cum faci de toate arata la tine atat de apetisant… oricat de simple ar fi?? …
@Felis – probabil pentru ca le fac cu maaaaare pofta :))
Salutare, sunt o vizitatoare zilnica a blogului tau, cu toate ca acum e prima data cand las un comentariu 🙂 Multe din retete le-am incercat si au iesit minunateeee. Felicitari pentru tot!
As avea o mica curiozitate..ce tip de aragaz…cuptor folosesti?…cel standard pe gaze?..noi ne mutam in casa noua..si vroiam sa vad ce investitie e necesara?
Pupici. Corina
Buna Corina 🙂 Sper sa lasi mai des comentarii si ma bucur ca iti plac retetele mele.
Sa stii ca eu am un aragaz nou pentru ca fix acum un an ne-am mutat si noi la casa noua. Numai ca pana am ajuns sa cumparam "mofturi" precum un aragaz, nu mai aveam mai deloc fonduri si am luat cam ce era mai ieftin. Si anume un aragaz absolut obisnuit, pe gaz, cu cuptor din ala unde nici temperatura nu ti-o indica :))
eu ma descurc perfect cu el, am gatit pe la prieteni si cu aragaz electric unde ai temperatura afisata, iti alegi din ce directie sa prajeasca etc, dar sincer atata vreme cat aragazul asta imi coace cum trebuie eu nu simt nevoia sa fac o investitie de 10 ori mai mare.
Eşti o scumpă, Ama, ţi-am mai spus şi-ţi voi mai spune. Subscriu: aragazul pe gaz îşi face treaba perfect.
Multumesc pentru raspuns 🙂 probabil ca si la noi o sa fie un functie de buget..m-am linisit ca o sa imi iasa retetele tale bune si la un cuptor obisnuit 🙂
Promit ca o sa te anunt cum mi-au iesit retetele :)Corina
Grozava combinatia asta, imi aduce aminte de copilarie si de branzica frecata, mama o pregatea mereu( doar cu ceapa si patrunjel pe atunci. Superbe pozele, te pupic si o saptamana frumoasa
@Corina – te astept cu vesti 🙂
@Yafa – multumesc! o saptamana minunata si tie! te pup 🙂
Buna dimineata! Simplu dar apetisant as putea traduce ce vad eu la tine pe blog. Arata totul delicios 🙂
Fraiche-bistro – multumesc mult si ma bucur ca iti place 🙂
Multumesc mult Costelusa 🙂 esti mereu atat de draguta! :*