branza Fagaras (sau branza dulce si smantana)
2 oua fierte
ceapa verde
piper
Amestecati bine branza cu smantana pana se transfoma intr-o pasta omogena. Taiati ceapa marunt si ouale in cuburi. Ouale le puteti adauga doar dupa ce ati amestecat bine celelalte ingrediente, pentru a le pastra cat mai intregi. Serviti cu paine neagra si piper proaspat macinat.
***
Cottage cheese with spring onion and eggs
Ingredients:
fresh cottage cheese
cream
spring onions
2 hard boiled eggs
fresh ground pepper
Mix the cottage cheese with the cream until you obtain a perfect paste. After that add the finely chopped onion and in the end the hard boiled eggs cut in cubes.
Serve with whole bread and fresly ground pepper.
Ama, am incercat aceasta reteta si e super misto. I am mai adaugat si masline tocate cu ceva rozmarin si a iesit dementiala. O voi posta si eu la mine pe blog.
Te pup,
Sabina
Ma bucur ca ti-a placut Sabina. Este o reteta foarte simpla si gustoasa si ai avut o idee buna cu adaugarea mai multor ingrediente. Abia astept sa vad reteta si la tine 🙂
incearca sa pui si oregano. oregano cu ceapa e o combinatie dementiala. si eu fac pasta asta, dar fara oua. si cu oregano 🙂
am postat-o aici (http://sareainbucate.blogspot.com/2007/02/pasta-din-branza-de-branza-si-cu-branza.html)
in vremea cand ma mai tineam de blogging.
@alina – mmm ce link interesant :))
vazut.testat.placut.
multam de idee 🙂
Ce ma bucur cand va plac ideile mele :)) sa iti fie de bine! 🙂
se poate ceva mai exact la cantitati? cata branza, smantana si ceapa?
@Anonimule – imi pare rau pentru neatentie. promit sa fiu mai atenta pe viitor – din pacate eu gatesc cam „dupa urech” si dureaza o perioada pana am vreme sa public fiecare reteta si uit 🙂