Aceasta ciorbita uimeste mai ales prin culoare, data de o sfecla rosie.
Incepeti prin a fierbe aproximativ 1 kg de carne de pui, sarati si spumati.
Adaugati apoi 300 gr. de sfecla rosie, 300 gr. de varza alba, 500 gr. cartofi, 100 gr. morcovi, 300 gr. conopida si o ceapa.
Dupa ce au fiert legumele, adaugati si borsul si eventual (daca doriti) si pasta de tomate. Eu una nu am pus pentru ca mi-a fost mila sa stric culoarea frumoasa data de sfecla rosie.
E o ciorba acrisoara, ideala pentru zilele de vara! 🙂
eu ador ciorbele, borsurile mai si sigur iti voi "fura" aceasta reteta …nu de alta dar nu pot rezista tentatiei de a manca acest bors si voi pune prima data sfecla ca inafara de salata de sfecla in aklta combinatie nu am incercat-o.
Duminica placuta!
@Melianda – si eu ptr prima oara am folosit astfel sfecla si am ramas foarte placut surprinsa de rezultat 🙂