IMG_7987

Ingrediente

100 gr unt de arahide
2 oua mari
putina esenta de vanilie
200 gr zahar
400 gr faina speciala pentru prajituri Boromir
1 pliculet praf de copt
1 ciocolata

IMG_7982

Se amesteca mai intai untul de arahide cu ouale si esenta de vanilie. Se incorporeaza treptat zaharul, apoi faina amestecata in prelabil cu praful de copt.

Se amesteca pana se obtine un aluat omogen si tare. Daca vreti puteti adauga putina ciocolata si in aluat.

Intindeti aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati-l la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

IMG_7985

Scoateti prajitura si presarati peste cicolata rupta cubulete. Mai dati la cuptor cam 5 minute si cand scoateti intindeti ciocalata pe intreaga suprafata a prajiturii.

Lasati sa se raceasca putin si taiati cubulete, romburi sau dreptunghiuri. Biscuitii sunt foarte rezistenti, se mentin proaspeti si sunt extrem de gustosi! 🙂

IMG_7988