0
3 In Uncategorized

Biscuiti cu cereale

IMG_1699

Ingrediente

150-200 gr faina
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita praf de copt
50 gr fulgi de secara
50 gr fulgi de ovaz
65 gr unt
apa cat cuprinde

IMG_1696

Amestecati ingredientele uscate si adaugati untul topit, incercand sa il omogenizati cat mai bine in aluat.
Apoi adaugati treptat apa cat cere aluatul – fulgii vor absorbi destul de mult – si framantati pana obtineti un aluat compact, legat si usor de manevrat.
Intindeti aluatul pe o suprafata usor pudrata cu faina, intindeti aluatul si decupati in forme rotunde (puteti folosi un pahar).

IMG_1687

Puneti la cuptor pentru aproximativ o jumatate de ora.

Biscuitii sunt foarte crocanti si desi sunt simpli merg foarte bine cu branzeturi! 😉

IMG_1700

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    ChefChilly
    30/11/2010 at 15:55

    Ce frumos ti-au iesit! Promit sa incerc si eu 😀

  • Reply
    ama
    01/12/2010 at 07:43

    mersi 🙂 mie mi-au placut ptr ca erau foarte foarte crocanti! ;))

  • Reply
    Aperitive rapide pentru masa de Revelion | Ama Nicolae
    11/07/2015 at 12:18

    […] Biscuiti cu cereale (ideali pentru a fi serviti cu branzeturi) […]

  • Leave a Reply