Acest Atelier a fost complet diferit pentru mine pentru ca nu m-am ocupat eu de partea culinara si de toate explicatiile si demonstratiile practice s-a ocupat (cu infinita rabdare!) Cosmin de la Pizzeria La Maria.
Ziua a inceput cu degustarea a 3 feluri de pizza – Pizza Margherita, Pizza lu’ Sefu (preferata mea!) si Pizza Taraneasca. Dupa care fiecare participant a invatat direct de la Cosmin cum se face o pizza – cum se intinde aluatul si cum se „orneaza”. Fiecare participant si-a ales propria combinatie de ingrediente si au iesit pizza una si una! 🙂
Pentru mine cel putin ziua a fost extrem de gustoasa! Pe langa soiurile pomenite mai sus am mai gustat si o pizza picanta care s-a potrivit perfect cu greturile de dupa-amiaza tarzie cu care m-am obisnuit deja de cateva luni si a parut ca si lui bebe i-a priit :))
In concluzie, din punctul meu de vedere, am descoperit locul de unde o sa mananc de acum incolo pizza in oras (dupa ce le-am gustat pe cele facute de Cosmin, zau de ma mai pot atinge de altele! ;)), am avut o zi gustoasa, inconjurata de multi oameni veseli si incantati ca au invatat cateva din secretele unei pizza veritabile!
Cateva poze sa stea marturie (a se remarca si caciulitele si ganganiile infricosatoare marca cameliaminisan.blogspot.com)
….si bineinteles Mozzarella delicioasa de la Lactitalia! 🙂