Ma bucur mult de seria de coincidenta care a dus ca tocmai azi, de 1 decembrie, sa va vorbesc despre sucul de mere Santerra.
Ma bucur pentru ca imi plac mult povestile frumoase care duc la nasterea unui produs, imi place enorm sa cunosc oamenii frumosi care lucreaza sa faca acel produs si – mai ales in contextul zilei de azi – ma bucur de un produs romanesc, bun si bine gandit.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ingrediente
o caserola de aripioare de pui
1/2 cana suc de mere Santerra
sare
boia
piper
pudra de usturoi
cimbru
Condimentele se amesteca cu sucul de mere. In aceasta marinata se pun aripioarele (eu le-am taiat in doua, dar voi le puteti lasa intregi) si se lasa la rece cateva ore, chiar peste noapte.
Apoi puneti aripioarele intr-o tava la cuptor, cu foc dat la maxim pentru 10-15 minute si apoi la foc mic pana sunt gata.
Sunt incredibil de fragede, cu un gust dulce delicat, iar combinatia dintre mar, usturoi si cimbru este una deosebita! 🙂
arata foarte bine aripioarele, le-ai facut exact pe placul meu