0
0 In Activitati copii/ Carti pentru copii/ Copii/ Natalia/ Robert/ Viata cu copii

Advent 2018 – Ziua 2

Bine v-am regasit in a doua zi a calendarului nostru de Advent din acest an!

Azi a fost o duminica linistita si relaxanta. Am aprins prima lumanare de Advent (ma bucur ca Lidl le aduce si la noi in ultimii ani si nu mai e nevoie sa improvizez eu ca in trecut – vedeti aici o varianta), nu am gatit nimic: am fiert ieri racituri (piftie) si azi am putut in sfarsit sa le si mancam, iar pe dupa-amiaza am iesit la restaurant cu nasii. O zi cu multa liniste si bucurie 🙂

In ceea ce priveste activitatiile de Advent, desi am stat mai putin pe acasa, tot am reusit sa bifam cateva.

Natalia a continua sa coloreze calendarul de Advent de la Usborne, iar azi a descoperit un simpatic trenulet sub fereastra secreta.
In saculetul de Advent le-am pus azi doua stelute decorative si fiecare le-a colorat dupa cum a dorit. Aceasta este a Nataliei. Le vom lega cu ata si le vom pune in bradul de Craciun.
Bradul nostru nu are absolut nici un stil! 🙂 Deci nu sperati la sfaturi din partea mea pe aceasta tema. Bradul e plin de tot felul de proiecte ale copiilor, stranse din anii trecuti. Poate cand mai cresc vom trece si la a dezvolta un stil de impodobit.

 

Copiii au primit azi un super cadou: un puzzle magnetic cu harta lumii. Au fost fascinati si au petrecut minute bune construind harta lumii.

Putin ulei esential de eucalipt difuzat pentru atmosfera (am scris mai multe despre asta aici)

Seara am continuat micutul nostru proiect de a face cate un desen de sezon in fiecare seara. Azi am desenat impreuna cu Natalia cate un om de zapada si vedeti in imaginea de mai jos varianta ei.
Apoi am mai desenat si cateva chipuri de omuleti de zapada, cu diferite expresii. Vedeti intr-o poza de la articolul de aici cum desena anul trecut oamenii de zapada 🙂
Doar acasa foloseste creioane normale, la scoala lucreaza exclusiv cu creioane si blocuri cerate.

Inainte de culcare a terminat de colorat si ultimele detalii din calendarul de Advent.

 
Ne vedem maine! 🙂

PS Inainte sa plec, va las si fondul sonor al zilei. Il gasiti aici.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply