Uncategorized 7 retete frantuzesti Ama Nicolae, 08/09/2010 10 Omleta Parmentier Supa de ceapa Supa traditionala de iepure Pui in sos dijonez cu smantana Boeuf Bourguignon Piept de pui frantuzesc in sos de portocale si tarhon Ragout de porc Tags #bucataria franceza #Selectii Uncategorized Friptura de rata pe varza in vas roman Retete Salata de varza cu mere si dressing de iaurt Related posts Uncategorized Sunca de pui Ama Nicolae, 29/07/2011 Uncategorized Wallpaper pentru organizare: Ianuarie Ama Nicolae, 13/01/2014 Uncategorized Vinul saptamanii: Davino Rezerva alb 2009 Ama Nicolae, 15/01/2011 Uncategorized Biscuiti cu cereale Ama Nicolae, 30/11/2010 Uncategorized Pilaf cu pui Ama Nicolae, 31/08/2011 Uncategorized Recomandari pentru joaca in Timisoara (9) Ama Nicolae, 24/07/2013
foarte inspirata selectia..mi-am ales deja 2 retete pentru weekend: pui in sos dijonez si boeuf bourguignon 🙂
Corina
nu e englezeasca reteta de supa de ceapa?
@Corina – sunt convinsa ca o sa iti placa! 😉
@Anca – nu, e frantuzeasca http://en.wikipedia.org/wiki/French_onion_soup
Nu zic ca nu o fi si o varianta englezeasca, dar la baza originea e franceza.
arata genial ! trebuie sa le incerc si eu; de obicei iau retete de pe femina, sunt ok, usor de gatit; te voi vizita sa spun cum au iesit:)
@Andreea te astept cu drag inapoi cu vesti si pareri! 😉
Eu stiu ca boeuf burguignon se baga la cuptor 3-4 ore in 750 ml vin rosu, alcoolul se evapora la gatit si nu cred ca ar fi o problema la volan.
@Mada – da, asa se face. de alcool nu stiu ce sa zic, eu nu risc 😀
Arata minunat toate!!! Just love your blog ! ♥ 🙂
Multumesc mult Ana Maria 🙂
O selectie foarte inspirata! Si toate arata apetisant!