0
2 In Uncategorized

4 Iulie

Este destul de dificil sa fii azi online si sa nu stii ca americanii isi serbeaza ziua nationala. Si cumva, citind postari dupa postari, ma incearca un sentiment de regret amestecat cu admiratie.

In primul rand admiratie. Pentru ca de cand am descoperit blogurile multor femei din SUA am descoperit un izvor nesecat de inspiratie, munca si dragoste pentru familie si camin. De cand (si numai de atunci!) am descoperit blogurile acestor femei am inceput sa indragesc foarte mult poporul american – nu pentru ce reprezinta in lume ca stat, ci pentru modul de viata al familiei americane.

Apoi imi este greu sa nu simt regret cand vine vorba de ziua nationala. Mai jos am facut o foarte rapida selectie de retete pregatite pentru aceasta sarbatoare. Pentru ca la ei este o sarbatoare!
Ma intreb noi cand ne vom pregati la fel si cu la fel de multa bucurie pentru ziua noastra nationala?
Si atunci, macar din punctul asta de vedere, avem multe de invatat de la americani!


You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emily
  05/07/2012 at 16:09

  draga mea, exact acelasi lucru l-am simtit si eu! Noi de ce nu putem sa invatam de la altii, noi de ca sa nu fim creativi, de ce sa nu ne mandrim ca suntem romani? Of, ca bine ai zis! Tare mult mi-ar placea ca pe 1 decembrie sa reusim sa ne mobilizam si sa schimbam putin abordarea!
  Pupicei

 • Reply
  ama
  06/07/2012 at 09:52

  Emily trebuie sa gandim ceva ptr 1 decembrie 🙂

 • Leave a Reply