0
8 In Uncategorized

27

IMG_2890

27 de saptamani si 105 cm circumferinta burtii

Sarcina a devenit mult mai interesanta de cand Natalia a inceput sa prinda puteri si dovedeste o energie demna de invidiat. Apoi intr-o seara, cand ma lovea mai cu foc, au inceput sa se vada loviturile si prin burta.
Cu fiecare zi care trece descopera noi miscari si experimentele ei le simt din plin. Nici nu e nevoie sa numar loviturile pe zi (sa ma asigur ca e suficient de activa). M-a si apucat rasul cand am auzit ca trebuie sa simt 10 lovituri in 2 ore. Ce liniste ar fi atunci!

Energie am si eu destula, probabil m-am molipsit de la ea, desi noptile devin tot mai agitate si orele legate de somn tot mai rare. Micile dureri momentan sunt doar durerile de spate (spun “doar” dar sunt infioratoare) si arsurile de stomac care sunt atat de aprige incat si tusesc de la ele. Rar cate un carcel ma trezeste in miez de noapte, dar de la o vreme am invatat ca daca nu intind brusc piciorul nu mai am nici carcei.

Inventia secolului pentru gravide probabil este perna speciala de gravide. eu o folosesc cel mai adesea sa dorm ca intr-o barcuta: si cu picioarele si cu spatele ridicate putin. De asemenea sa o tii in brate este o usurare enorma pentru presiunea care se mai lasa pe burta. Totusi minusul ar fi ca pana ma descolacesc din perna imi ia cam mult timp.

Se apropie o noua intalnire la eco si abia astept sa o vad si sa o regasesc sanatoasa si durdulie.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Andreea
  19/01/2011 at 18:16

  Ama, Maria nu prea ma lasa sa scriu ceva, nici macar pe blog-ul ei dar mai sa mai comentez prin alte parti.
  Ai o burtica foarte frumoasaaaaaaaaa, creste creste, "dospeste"cum spuneam eu:)
  Acusica ne vei arata poze cu minunea ta

 • Reply
  Andreea
  19/01/2011 at 18:18

  Am dat publish prea repede….
  Maria misca foarte putin…in schimb acum este argintul viu. Carceii….o a scapi de ei dupa ce nasti, e cumplit stiu….si eu ma trezeam de nu stiu cate ori pe noapte din cauza lor.
  Nu vreau sa te sperii dar va urma o perioada plina de insomnii:(. In ultimele saptamani de sarcina dormeam 4 ore pe noapte…si eram fresh:))
  Te pupam

 • Reply
  ama
  21/01/2011 at 06:45

  Partea buna ca e foarte diurna, toata ziua mosmondeste in burta. Apoi pe seara are spectacol de balet si incepe sa miste de muta burta. Apoi noapte e liniste 🙂 si tot am citit ca si-ar pastra ritmul asta si dupa nastere, ceea ce ar fi grozav 😀

  Carceii ma supara si pe mine. Si peste zi imi resimt picioarele de la ei 🙁
  La insomnii ma astept. Inainte de sarcina dormeam neintoarsa, acum am inceput sa dorm in episoade tot mai scurte, ma foiesc, ma trezesc la cel mai mic zgomot 🙂 e clar ca merge din ce in ce mai rau cu somnul 🙂

  Va pup dulce si eu tot ma uit la pozele cu voi de pe Picasa 🙂 asa ca sunt la curent cu tot ce face Maria 🙂

 • Reply
  nike
  24/01/2011 at 21:58

  chiar nu stiam de aceasta perna…merci mult si sarcina usoara

 • Reply
  ama
  25/01/2011 at 13:08

  @Nike – e foarte utila! o recomand cu caldura 🙂

 • Reply
  Anonymous
  26/01/2011 at 11:21

  Top-Grade underwear website to
  acqure CK Underwear at undereamed price.
  Please visit http://www.chilotick.com. Displace all over the world !

 • Reply
  Izabelle
  27/01/2011 at 13:01

  Sunt tanara, n-am gand pentru un copil akm, dar imi place cum scrii:)Iar informatiile sunt binevenite, nu stii cand ai nevoie de ele. Sa fie sanatoasa!

 • Reply
  ama
  28/01/2011 at 06:34

  Multumim mult Izabelle 🙂

 • Leave a Reply