0
1 In Uncategorized

10 idei de cosuri cadou

Pentru a face un cadou, nu trebuie mereu sa cheltuim sume mari si sa cumparam lucruri pretioase. E nevoie de putina imaginatie si multa dragoste si putem sa daruim cadouri grozave cu costuri reduse.

Iata cateva idei:

1. Pentru pasionatul de muffinsi: o cutiuta cu cateva accesorii si decoratiuni pentru briose si multe-multe hartiute colorate!

2. Pentru cineva pasionat de gatit puteti pregati un cosulet din prosoape de bucatarie, manusa si sort, spatula, tel, forme de copt si un bol pentru pregatirea aluatului.
Linguritele de masurat sunt un accesoriu cu care sigur veti face senzatie 🙂

3. Pentru pasionatul de gradinarit, ii puteti pregati un cosulet cu cateva flori, seminte si accesorii de gradinarit. Suculentele sunt perfecte pentru aceste luni.

4. Gurmandului ii puteti pregati un cos cu delicatese 🙂

5. Pasionatului de cafea….un cos cu multa cafea. De toate soiurile 🙂 

6. Puteti pregati un cosulet special pentru Dimineata perfecta 

7. Pentru cei care adora sa faca prajituri le puteti pregati un cos cu tot soiul de bunatati pentru copt!

8. Un cosulet special cu bunatati (alune, sosuri, fructe confiate) si un bol incapator pentru cei care adora inghetata indiferent de sezon. 

9. O prezentare frumoasa pentru un cadou cu ustensile utile in bucatarie.

10. Si….un cosulet pentru pasionatii de croitorie si mici proiecte handmade!
(Iar daca ma citeste si pe mine Mos Craciun – asta vreau, asta vreau! 🙂 Mai ales partea aceea cu textilele si dantelele. Multumesc! :))

Si bonus: daca vreti sa faceti cadou cuiva hainute de la copilul vostru, puteti sa pregatiti pachetelul astfel si sa atasati un mesaj dragut (click pe poza pentru a citi mesajul)
Surse 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    7 idei de cadouri handmade si delicioase | Ama Nicolae
    11/07/2015 at 11:47

    […] cateva zile, va dadeam 10 idei de cosuri de cadou, si va spuneam si atunci ca de multe ori un cadou din suflet, chiar daca este facut cu costuri […]

  • Leave a Reply