0
5 In Uncategorized

Wrong

Am auzit pentru prima oara melodia in masina, in drum spre scoala, in timp ce stateam cu privirea atintita pe un rosu ce parea etern. A fost ca o lovitura in moalele capului care iti impaienjeneste privirea. Cei de la Radio Guerilla, aflati si ei se pare intr-o stare similara, ziceau ca mai bine nu se mai poate.

Dar, ca si cum melodia in sine nu era de ajuns, am vazut si videoclipul.
Cum e cand iti vezi cea mai mare spaima prin ochii altcuiva? Brusc, cosmarul tau cel mai ingrozitor (acela care se repeta mereu si mereu) nu mai este doar al tau, teama intima si protejata, ci este adus de un strain intr-un simulacru al realitatii.
Daca e sa analizam, visul meu de a fi intr-o masina fara sa o pot controla (nu ajung la pedale, volan) este o metoda prin care subconstientul meu imi exprima teama de a nu fi in control asupra vietii mele. Ultima oara cand l-am visat (pentru ca il visez de cand eram copil), am reusit sa ma intind sub volan si sa apas cu palma frana.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ela
  04/04/2009 at 09:00

  Melodia imi place de cand am descoperit-o tot prin Guerilla, dar videoclipul nu-l stiam. Extraordinari Depeche.

  Mi se pare grozav ca in cosmarul astea care tot revine reusesti sa apesi pedala. Nu inteleg daca i-ai gasit deja solutie, macar in vis, de ce se mai repeta.

  Si eu am avut o corelare din asta intre realitate si cosmar cand am vazut din intamplare pe flickr o poza care semana izbitor cu fereastra unui hangar pe care tot intru de mica in vise. Hangarul are inauntru un gol absolut in care nu sunt decat cateva stinghii de care trebuie sa ma agat ca sa nu cad.

 • Reply
  Azomiss
  04/04/2009 at 17:43

  superb videoclipul!!!

 • Reply
  ama
  05/04/2009 at 06:49

  ma bucur ca si voua va place 🙂

 • Reply
  Tomata cu scufita
  06/04/2009 at 09:46

  Eu n-am un cosmar care se repeta, in schimb de fiecare data cand inchid ochii inainte de culcare ma vad implicata in vreun accident. 🙁 In noapte de dinainte de a pleca la drum, in excursie, e cel mai groaznic. Deschid ochii tresarind si abia pot sa-mi mut gandul. Videoclipul e foarte tulburator, mai ales ca neputinta de a evita un accident in care nu tu esti de vina, e unul dintre cele mai stupide feluri de-a muri.

 • Reply
  ama
  07/04/2009 at 15:12

  @Tomata – iti imaginezi ce greu mi-a fost mie sa ma urc in relitate la volan dupa ce toata adolescenta am fost terorizata de visul asta???!!! :((

 • Leave a Reply