Incepe sezonul salatelor!
Pietele s-au inverzit si chiar si cel mai convins carnivor incepe sa pofteasca la prospetimea frunzelor fragede de salata, al ceapa si usturoiul verde, la ridichi fragede!
Iar daca vreti sa dati salatelor voastre un plus de savoare, folositi o vinegreta aromata si gata de folosit cnd e gata salata. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ingrediente 

1 lingurita de seminte de chimen
sucul de la o portocala
sucul de la o jumatate de lamaie
1/2 cana de ulei de masline
1 lingurita miere
2 lingurite mustar de Dijon
sare si piper

Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati ingredientele, sa le depozitati intr-o sticla si sa folositi vinegreta pe salatele voastre preferate.


2 comentarii

Anonim · 19/06/2015 la 18:47

Cautand o reteta de tocanita, am gasit retetele dumneavoastra. Va felicit pentru prezentare, continut, fotografii. Sint convisa ca totul este delicios.

rodica

ama · 22/06/2015 la 13:39

Va multumesc mult de tot 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *