Incepe sezonul salatelor!
Pietele s-au inverzit si chiar si cel mai convins carnivor incepe sa pofteasca la prospetimea frunzelor fragede de salata, al ceapa si usturoiul verde, la ridichi fragede!
Iar daca vreti sa dati salatelor voastre un plus de savoare, folositi o vinegreta aromata si gata de folosit cnd e gata salata. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ingrediente 

1 lingurita de seminte de chimen
sucul de la o portocala
sucul de la o jumatate de lamaie
1/2 cana de ulei de masline
1 lingurita miere
2 lingurite mustar de Dijon
sare si piper

Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati ingredientele, sa le depozitati intr-o sticla si sa folositi vinegreta pe salatele voastre preferate.


2 Comments

Anonim · 19/06/2015 la 18:47

Cautand o reteta de tocanita, am gasit retetele dumneavoastra. Va felicit pentru prezentare, continut, fotografii. Sint convisa ca totul este delicios.

rodica

ama · 22/06/2015 la 13:39

Va multumesc mult de tot 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

Am fost racita in ultima saptamana, iar cand am o viroza – oricat de usoara – imi pierd aproape complet simtul mirosului si gustului. Dupa ce toata saptamana am ars cam tot ce am pus Citește mai mult…

Retete

Mic-dejun cu avocado, ou si ciuperci

Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure Citește mai mult…

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Citește mai mult…