Incepe sezonul salatelor!
Pietele s-au inverzit si chiar si cel mai convins carnivor incepe sa pofteasca la prospetimea frunzelor fragede de salata, al ceapa si usturoiul verde, la ridichi fragede!
Iar daca vreti sa dati salatelor voastre un plus de savoare, folositi o vinegreta aromata si gata de folosit cnd e gata salata. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ingrediente 

1 lingurita de seminte de chimen
sucul de la o portocala
sucul de la o jumatate de lamaie
1/2 cana de ulei de masline
1 lingurita miere
2 lingurite mustar de Dijon
sare si piper

Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati ingredientele, sa le depozitati intr-o sticla si sa folositi vinegreta pe salatele voastre preferate.


2 Comments

Anonim · 19/06/2015 la 18:47

Cautand o reteta de tocanita, am gasit retetele dumneavoastra. Va felicit pentru prezentare, continut, fotografii. Sint convisa ca totul este delicios.

rodica

ama · 22/06/2015 la 13:39

Va multumesc mult de tot 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…

Retete

Chec cu portocala si ciocolata

    Ingrediente 3 oua praf de sare 150 gr zahar 200 gr faina + 2 linguri 1 plic praf de copt sucul de la o portocala 3 linguri de cacao + 3 linguri apa Citește mai mult…

Retete

Crema dulce cu spirulina

Azi vreau sa va arat un preparat simplu, o idee de cum puteti si voi sa va adaugati in meniul zilnic super-alimente. Vreau sa va incurajez sa va folositi imaginatia cand va preparati gustari si Citește mai mult…