0

Termeni si conditii

Aspectele privind confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal legate de utilizarea site-ului amanicolae.ro sunt guvernate de Politica de confidentialitate revizuita conform cerintelor GDPR – Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul isi exprima acordul cu termenii si conditiile descrise in continuare.

AMA N.R.D. CONSULTING S.R.L.
CUI 38117211
J35/3479/2017

Unicredit Bank Timisoara
RO49BACX0000001520385001

CONTACT
ama@amanicolae.ro
Telefon: 0752.551.963 (08.00 – 13.00)

Data actualizarii: mai 2018

1. ELEMENTE DEFINITORII

Prin termenii utilizati in continuare intelegem:

Vanzator – societatea comerciala Ama N.R.D. Consulting SRL

Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica ce efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica sau persoana juridica care are sau primeste acces la Continut.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv acele documente si servicii mentionate in Comanda, care urmeaza sa fie furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin intermediul caruia Vanzatorul isi da acordul de livrare a Bunurilor si Serviciilor, iar Cumparatorul este de acord cu primirea Bunurilor si a Serviciilor si cu plata acestora.

Specificatii – toate caracteristicile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt prevazute in Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Site – domeniul www.amanicolae.ro si subdomeniile acestuia.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Continut:

toate informatiile (texte, imagini, multimedia etc) accesibile de pe Site care pot fi vizualizate, vizitate sau altfel accesate prin folosirea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie transmisa prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, mentionate sau nu de catre acesta;
informatii cu privire la Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada de timp;
date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia. Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare, exclusiv electronic, prin posta electronica, asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin lansarea unei comenzi (e-mail sau telefon) pe site-ul www.amanicolae.ro, Cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin intermediul careia Vanzatorul isi desfasoara operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea pe care o primeste Cumparatorul, dupa ce efectueaza Comanda are rol informativ si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul are dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceasta situatie, va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

2.4. In componenta comenzii vor intra documentele urmatoare, enumerate in ordinea importantei:

a. Comanda (datele necesare livrarii si facturarii produselor comandate), precum si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (daca este cazul)

c. Termeni si conditii

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Informatiile prezentate prin intermediul site-ului au caracter informativ, putand fi modificate de catre Vanzator, fara un anunt prealabil. De asemenea, din motive ce tin de spatiu si de coerenta informatiei, descrierile anumitor produse/servicii pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi sa prezinte cele mai relevante informatii referitoare la acestea.

b. Comunicarea cu magazinul online se realizeaza prin intermediul modalitatilor mentionate in cadrul sectiunii Contact.

c. Pentru a proteja informatiile furnizate prin intermediul site-ului, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a unor coduri de validare de tip captcha.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate subcontracta si/sau cesiona o terta parte pentru furnizarea anumitor Servicii ce vizeaza onorarea Comenzii (livrarea si facturarea serviciilor/produselor comandate), in acest caz nu este necesar acordul Cumparatorului. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. TRANSFERUL PROPRIETATII

Transferul proprietatii asupra Bunurilor si Serviciilor are loc in momentul in care Cumparatorul realizeaza plata respectand indicatiile din comanda. In momentul in care produsele sunt livrate prin curier, agentul de livrari nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior acesteia si dupa achitarea eventualei contravalori a produselor.

6. POLITICA DE VANZARI

6.1. Efectuarea unei comenzi ii este permisa oricarui Client/Cumparator. In cazul unor motive intemeiate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in situatia in care considera ca activitatea Clientului/Cumparatorului pe Site, conduita sau actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In situatiile mentionate, Clientul/Cumparatorul poate contacta Vanzatorul pentru a fi informat cu privire la motivele care au stat la baza masurilor mentionate anterior.

6.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza in mod direct sau prin modalitatile mentionate la sectiunea contact din Site.

 

7. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

7.1. Continutul Site-ului este proprietatea exclusiva a Vanzatorului, toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin intermediul unor licente de utilizare si/sau publicare), fiindu-i rezervate acestuia.

7.2. Continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma catre terte parti, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a Vanzatorului.

7.3. Vanzatorul are dreptul de a aduce modificari asupra Continutului si structurii Site-ului fara a fi nevoie de preaviz.

 

8. COMANDA

8.1. Clientul sau Cumparatorul poate plasa Comenzi pe Site prin adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Daca Cumparatorul este de acord cu preturile Bunurilor si/sau Serviciilor si costurile aferente transportului acestora, anuntate pe Site, atunci poate sa introduca datele de livrare si de facturare, urmand sa fie directionat spre o pagina ce permite confirmarea Comenzii.

8.2. Adaugarea unui Bun si/sau Serviciu in cosul de cumparaturi, fara finalizarea Comenzii, nu reprezinta inregistrarea unei Comenzi.

8.3. In momentul in care Clientul/Cumparatorul doreste sa finalizeze Comanda, acesta va fi directionat spre pagina ce-i afiseaza toate Bunurile si/sau Serviciile selectate avand posibilitatea de a renunta la acele Bunuri si/sau Servicii pe care nu le mai doreste sau de a adauga specificatii suplimentare referitoare la acestea.

 

8.4. Vanzatorul poate anula Comanda plasata de catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a unei parti fata de cealalta in urmatoarele situatii:

  • neeachitarea bunurilor comandate in cazul in care se selecteaza comanda cu plata in cont;
  • datele furnizate de catre Client si/sau Cumparator sunt incorecte sau incomplete.

 

 

9. CONFIDENTIALITATE

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si cu cerintele (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Ama N.R.D. Consulting SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Client/Cumparator.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor oferite voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin completarea campurilor obligatorii pentru plasarea unei comenzi sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este reprezentat de urmatoarele articole din Legea nr. 677/2001 si din din Regulamentul (UE) 679/2016:

– „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit. (c) din Legea nr. 677/2001)

– „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului” (art. 6 alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)

– „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

In ceea ce priveste datele pe care le colectam in mod automat prin folosirea de cookie-uri sau de tehnologii similare (Facebook Pixel), temeiul pentru prelucrare este consimtamantul.

Odata cu accesarea site-ului, va rugam selectati optiunea preferata legata de cookies.

 

Datele cu caracter personal pe care Clientul/Cumparatorul le furnizeaza sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.

Furnizarea datelor este necesara pentru:

– comunicarea cu Clientul/Cumparatorul privind unele aspecte ce tin de Comanda si/sau de Bunurile/Serviciile achizitionate: confirmarea comenzii, a timpilor de executie, facturarea, expedierea Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate, rezolvarea a problemelor ce pot aparea cu privire la o Comanda;

– in scopul livrarii Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate, datele cu caracter personal urmeaza sa fie comunicate companiei de curierat rapid care se va ocupa de livrarea produselor;

– trimiterea de Newslettere prin intermediul postei electronice, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil.

Prin furnizarea datelor cu caracter personal, Clientul/Cumparatorul accepta ca datele sale sa fie incluse in baza de date a Ama N.R.D. Consulting SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Prin citirea acestui Document, Clientul/Cumparatorul a luat la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de acces al persoanei vizate, dreptul de retragere a consimtamantului, dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, dreptul de a te adresa justitiei, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor

Datele cu caracter personal furnizate de Client/Cumparator pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

10. DISPONIBILITATE

In cazul in care unul dintre Bunurile si/sau Serviciile comandate nu este disponibil, Vanzatorul se angajeaza sa comunice Cumparatorului acest lucru prin intermediul postei electronice intr-un interval de 3 zile de la plasarea Comenzii pe Site.

 

 

11. MODALITATI DE LIVRARE

14.1. Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa furnizata de Cumparator in momentul realizarii Comenzii.

14.2. Cumparatorul trebuie sa furnizeze in momentul plasarii Comenzii adresele de facturare si livrare reale si corecte.

 

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 

S.C. AMA N.R.D. Consulting S.R.L.,  in calitate de autor, proprietar, administrator al www.amanicolae.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

 

Prelucrarea datelor cu caracter confidential si confidentialitatea acestora

Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, AMA N.R.D. Consulting S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

AMA N.R.D. Consulting S.R.L. respecta informatiile confidentiale furnizate de clienti, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii, decat respectand temeiurile legale. AMA N.R.D. Consulting S.R.L. solicita nume, adrese de email, numar de telefon si date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale si finalizarii comenzilor.

In momentul accesarii site-ului, utilizatorul este cel care poate decide cantitatea si tipul de date pe care ni le furnizeaza.

Informatii pe care ni le furnizezi voluntar

In aceasta categorie intra acele informatii furnizate in moementul completarii unui formular, plasarii unei comenzi sau postarii unui comentariu pe blog. Cand se completeaza unul dintre formularele de pe site, ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii inlud numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare.

In cazul postarii unui comentariu pe blog, ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile utilizatorului: nume si e-mail.
Toate aceste informatii sunt pastrate in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau tranferam informatii catre terti.

 Informatii pe care le colectam automat

Informatii care includ adresa de IP, sistemul de operare, browser-ul, activitatea de navigare pe site si alte informatii referitoare la modul in care utilizatorul a interactionat cu site-ul sunt colectate prin folosirea de cookie-uri si a altor tehnologii similare (Facebook Pixel).

****

Referitor la datele oferite voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin completarea campurilor obligatorii pentru plasarea unei comenzi sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este reprezentat de urmatoarele articole din  Legea nr. 677/2001 si din din Regulamentul (UE) 679/2016:

– „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit. (c) din Legea nr. 677/2001)

– „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului” (art. 6 alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)

– „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

 

Cu privire la datele pe care ni le oferi voluntar prin postarea comentariilor la articolele de pe blog, temeiul prelucrarii este obligatia noastra legala de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar si interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blog-ului transparenta si informare.

 

Atat in conformitate cu cerintele (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.

 

Furnizarea datelor este necesara pentru:

– facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

– livrarea produselor/serviciilor comandate;

– pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;

– in scop marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil.

 

Cat timp stocam datele?

Pentru a asigura o prelucrare echitabila si transparenta mentionam ca datele cu caracter personal vor fi stocate doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi.

Cum dezvaluim informatiile tale?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau. Totusi, cu scopul facturarii produselor/serviciilor comandate și livrarii acestora dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

• Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau firma de curierat care livreaza produsele comandate. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;

• Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);

• Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

 

Care sunt drepturile tale?

 

  • Dreptul de acces al persoanei vizate

Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

 

  • Dreptul de retragere a consimtamantului;

In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa ama@amanicolae.ro cu subiectul „Retragere consimtamant”

  • Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
  • Dreptul de a te adresa justitiei;

Pe langa posibilitatea recunoscuta de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere pentru nerespectarea drepturilor, orice persoana are dreptul sa inainteze o actiune impotriva operatorului si a persoanei imputernicite in fața instantelor pentru repararea prejudiciului cauzat prin prelucrarea ilegala a datelor cu caracter personal.

  • Dreptul la rectificare;

Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);

In situatiile in care:
(a) datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor,
(b) s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare,
(c) te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau (d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificate.

  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii;

Ai dreptul de a obține din partea noastra restrictionarea prelucrarii intr-una dintre urmatoarele situatii:
(a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
(d) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

  • Dreptul la portabilitatea datelor;

Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul în care:

(a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si
(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa

Nu ai acest drept in cazul in care decizia:
(a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;
(b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
(c) are la baza consimtamantul tau explicit.


***

Perioada de timp: Incercam sa raspundem solicitarilor tale in termen de 30 de zile. Totusi, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.

Restrictionarea accesului: In anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

Imposibilitatea de a te indentifica: In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de browser.
In astfel de situatii, in cazul in care nu te putem identifica ca persoană vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

Pentru exercitarea acestor drepturi legale, ne poti contacta la adresa de e-mail ama@amanicolae.ro