Salmon Chowder 

 Ingrediente 
1/2 praz (partea alba)
2 catei de usturoi
2 cartofi
1 telina mica
200 gr somon 
2 linguri pasta tomate
400 ml apa 
400 ml lapte
100 gr smantana
sare, piper
patrunjel verde
ulei

Tocati ceapa, prazul si usturoiul si caliti-le putin in ulei. Adaugati apoi cartofii, telina, apa, pasta de tomate si lasati sa fiarba pentru aproximativ 20 de minute – pana se inmoaie cartofii.

Adaugati atunci laptele, smantana si somonul, lasand putin pe foc, cat sa mai dea usor in clocot.
Eu am folosit somon de la Ocean Fish, somonul care este in bucata intreaga, nu fasii, pentru a-l putea toca.  

Condimentati dupa gust cu sare, piper si la final adaugati si patrunjel verde proaspat.
*aveti grija la sare pentru ca si somonul e usor sarat

Salmon Chowder

  

*Inspiratie