Supa aceasta face parte din proiectul meu personal „0 risipa de mancare” si refoloseste o bucata din pieptul de la un pui intreg facut la slow cooker. Puiul acesta a fost prea mare sa il consumam tot la o masa, dar prea mic sa imi ajunga pieptul pentru o masa intreaga. Asadar, am decis sa il transform in supa.

Ingrediente

1 bucata piept de pui
2 cartofi
2 morcovi
1 telina
1 ceapa
1/2 ardei rosu
cateva buchetele de broccoli
cateva buchetele de conopida
patrunjel verde
sare si piper
1 ceasca de cous-cous (eu am luat de aici)
ulei sau untura de gaina sau rata

 

 

Intr-o oala de 3.5 l se rumeneste ceapa cu ardeiul si morcovul pana cand ceapa devine sticloasa si ardeiul si morcovul incep sa lase culoare. Adaugati cartofii, telina,condimentele si mai spre final, broccoli si conopida. Fierbeti pana cand legumele s-au inmuiat.
Scoateti cateva legume cu o spumiera: preferabil feliute de morcovi, conopida si broccoli.
Adaugati in carnea in supa, lasati-o sa dea in clocot si pasati-o impreuna cu legumele ramase. Adaugati apoi si cous-cous-ul si lasati-l cateva minute sa fiarba. Puneti inapoi legumele pe care le-ati scos mai devreme.
Pofta mare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…

Retete

Chec cu portocala si ciocolata

    Ingrediente 3 oua praf de sare 150 gr zahar 200 gr faina + 2 linguri 1 plic praf de copt sucul de la o portocala 3 linguri de cacao + 3 linguri apa Citește mai mult…

Retete

Crema dulce cu spirulina

Azi vreau sa va arat un preparat simplu, o idee de cum puteti si voi sa va adaugati in meniul zilnic super-alimente. Vreau sa va incurajez sa va folositi imaginatia cand va preparati gustari si Citește mai mult…