Adeseori realizez ca noi prea ne complicam cu mancarea. Nu stiu de ce, probabil pentru ca suntem obisnuiti ca o supa trebuie sa aiba 34+ de ingrediente sa fie buna si daca nu muncesti la ea jumatate de zi atunci nici nu se poate gati.

Si cand gatesc retete precum aceasta realizez ca cele mai bune mancaruri sunt adeseori dezarmant de simple si ajunge sa pui doar cateva ingrediente alese cu grija pentru a obtine o supa deosebit de hranitoare si sanatoasa.

Ingrediente

un pic de ulei de masline
1 ceapa
aproximativ 400 grame de mazare verde
sare

ardei uscati
crutoane


Intr-o oala caliti in ulei ceapa pana devine sticloasa. Adaugati mazarea si completati cu apa (cam 4-5 cani), sarati si lasati sa dea in clocot.

Cand s-a fiert mazarea, scoateti cateva boabe deoparte pentru decor si restul pasati cu un robot de bucatarie. Daca faceti in blender, lasati sa se raceasca un pic.

Serviti cald, decorand cu fulgi de ardei uscati, crutoane si ulei de masline.