0
6 In Uncategorized

Sote de mazare cu pui si morcovi

La noi, in mod traditional, mazarea si puiul se pregatesc intr-o tocanita, asa cum am aratat in aceasta reteta.

Dar fiind in cautare de o schimbare, cu aproximativ aceleasi ingrediente am obtinut o mancare complet diferita.


In primul rand pregatiti mazarea. Intr-o tigaie caliti o ceapa si apoi adaugati o punga de mazare congelata si putina apa. Lasati sa fiarba si condimentati cu sare si vreo doua lingurite de marar.


Intre timp pregatiti puiul. Taiati un piept de pui in bucatele mici.
Intr-o alta tigaie mai caliti o ceapa si adaugati 2 morcovi dati pe razatoare.


Cand au lasat culoare adaugati si carnea de pui. Lasati pe foc pana se prajeste carnea si serviti cu mazarea.


You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Mariana
    12/12/2009 at 17:36

    Esti inventiva!
    Arata tare bine!

  • Reply
    Irina
    12/12/2009 at 20:32

    Ama, frumos blogul tau, felicitari!

  • Reply
    richie
    13/12/2009 at 05:54

    Arata genial :D. Ama eu iti prevad o emisiune dinaia de gatit la tv ;)).

  • Reply
    ama
    13/12/2009 at 10:33

    @Mariana – Multumesc si bine ai venit pe la mine 🙂

    @Irina – multumesc mult Irina 🙂 pe tine te urmaresc de ceva vreme, dar nu mi-am semnalat prezenta (inca) :))

    @Richie – mersi, mersi :)) stiu ca o sa am macar un telespectator 😛

  • Reply
    iYli
    30/06/2010 at 20:07

    Arata foarte bine. Cu siguranta morcovul indulceste carnea de pui si da o aroma proaspata. Am sa-ti urmez ideea cu prima ocazie cand gatesc mazare, mai ales ca imi place atat de mult! 🙂

  • Reply
    ama
    01/07/2010 at 06:23

    iYli – da, morcovul ii da o aroma deosebita si sper sa iti placa si tie combinatia! 🙂

  • Leave a Reply