0
3 In Uncategorized

Salata de ton cu pesto si paste de porumb

Aceasta reteta am descoperit-o in numarul de august al Good Food si cum sunt in continua cautare de retete care sa necesite un timp minim de petrecut langa un aragaz pornit, am copiat-o de indata.

Bineinteles ca am adaptat-o usor (nu am avut ceapa rosie si nici nu am inverzit pastele cu pesto), dar cu toate acestea rezultatul a fost delicios.

Asadar, am folosit 100 gr paste de porumb (fara gluten), 1 ceapa mica tocata marunt, 1 lingura de sos pesto, 2 lingurite ulei de masline, 200 grame conserva de ton (scursa de ulei) si 2 rosii.

Le-am amestecat pe toate si cina a fost gata ;)!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Alyna
    22/07/2009 at 09:32

    mmmm, minunata!
    Promit ca am sa incerc si eu.
    Apropos, tb neaparate folosite parte de porum? Eu nu am momentan la dispozitie. Crezi ca ar iesi bine si cu parte normale?

  • Reply
    Lacrima
    22/07/2009 at 10:01

    foarte frumoasa salatica. ideea e buna 🙂 felicitari 🙂

  • Reply
    ama
    24/07/2009 at 08:08

    @Alyna – poti incerca si cu paste normale. nu cred ca schimba mult gustul

    @Lacrima – multumesc 😉

  • Leave a Reply