salata de primavara cu naut

 

 

Salata aceasta cu naut, improvizata dupa Pastele catolic pentru a consuma ouale rosii, mi-a mers la suflet! Este atat de aromata si de satioasa incat nici nu mai simtti nevoia de altceva. Poate de un pahar de limonada proaspata.

 

Ingrediente 
1 conserva de naut de la Sun Food

3 oua fierte tari
3 fire de ceapa verde
1 fir de usturoi verde
1 castravete
2 rosii
putina telemea de capra
cateva frunzulite de menta proaspata
sare si putin ulei de masline

Ouale le-am taiat marunt, castravetele l-am dat pe mandolina pentru a avea felii subtiri. Am tocat rosiile, ceapa si usturoiul si am amestecat tot. Am adaugat nautul bine scurs.
Am potrivit la gust cu sare si ulei de masline, si am presarat peste putina telemea si frunzulite proaspete de menta.

 

salata de primavara cu naut

 


Incearca si alte retete cu naut:

Mancare cu carne de porc si naut

Ciorba de peste cu chorizo si naut

Salata de mei si naut

Naut condimentat

Pasta de naut cu dovleac si usturoi


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

Am fost racita in ultima saptamana, iar cand am o viroza – oricat de usoara – imi pierd aproape complet simtul mirosului si gustului. Dupa ce toata saptamana am ars cam tot ce am pus Citește mai mult…

Retete

Mic-dejun cu avocado, ou si ciuperci

Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure Citește mai mult…

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Citește mai mult…