salata de primavara cu naut

 

 

Salata aceasta cu naut, improvizata dupa Pastele catolic pentru a consuma ouale rosii, mi-a mers la suflet! Este atat de aromata si de satioasa incat nici nu mai simtti nevoia de altceva. Poate de un pahar de limonada proaspata.

 

Ingrediente 
1 conserva de naut de la Sun Food

3 oua fierte tari
3 fire de ceapa verde
1 fir de usturoi verde
1 castravete
2 rosii
putina telemea de capra
cateva frunzulite de menta proaspata
sare si putin ulei de masline

Ouale le-am taiat marunt, castravetele l-am dat pe mandolina pentru a avea felii subtiri. Am tocat rosiile, ceapa si usturoiul si am amestecat tot. Am adaugat nautul bine scurs.
Am potrivit la gust cu sare si ulei de masline, si am presarat peste putina telemea si frunzulite proaspete de menta.

 

salata de primavara cu naut

 


Incearca si alte retete cu naut:

Mancare cu carne de porc si naut

Ciorba de peste cu chorizo si naut

Salata de mei si naut

Naut condimentat

Pasta de naut cu dovleac si usturoi