IMG_2211

Nu stiu cum va descurcati voi cu idei pentru micul-dejun, dar eu cel mai adesea ma cam impotmolesc si imi doresc ceva nou. Tocmai din dorinta de a mai schimba putin meniul de dimineata, am descoperit si aceasta reteta simpla si foarte gustoasa.

Ingrediente

400 gr de fasole verde
2 catei de usturoi
1 ceapa mica rosie
1-2 linguri patrunjel
2-3 linguri de maioneza
sare dupa gust

Fasolea verde am fiert-o la aburi sa pastreze cat mai multa aroma.

Am dat pe razatoarea fina (ca pentru mujdei) cateii de usturoi si am taiat ceapa in sferturi.

Dupa ce s-a fiert fasolea, am dat-o impreuna cu ceapa si patrunjelul prin robot pana s-a facut o pasta. Am amestecat in ea usturoiul si maioneza.

O puteti gusta si sa adaugati sare dupa cat simtiti ca mai este nevoie.

Puteti servi aceasta salata si ca aperitiv.

IMG_2212