Victima a lucrurilor auzite despre Anglia, nu am prea multa incredere in bucataria lor. De aceea nu am fost foarte entuziasmata cand am inceput sa prepar aceasta supa, dar cum se intampla adeseori omului plin de prejudecati, s-a dovedit ca m-am inselat amarnic si nu am stiut cum sa descopar comorile culinare ascunse in fiecare bucatarie traditionala.
Ingrediente
2 linguri de unt
1 ceapa mica
1/2 praz
o caserola de ciuperci champignon proaspete
putina nucsoara
4 cani de supa de pui
1 piept de pui fiert si taiat cubulete
1 morcov
2 oua fierte tari, taiate marunt
200 grame de smantana
patrunjel verde
sare si piper
Topiti untul intr-o oala si caliti in el ceapa pana devine aurie. Abia atunci adaugati ciupercile tocate, presarati nucsoara si mai lasati sa se caleasca aproximativ 10 minute.
Stingeti cu supa de pui, adaugati bucatile de pui, morcovul si mai fierbeti aproximativ 20 de minute.
Inainte de servire, adaugati smantana, ouale si patrunjelul verde.
8 Comments
Corina
07/06/2010 at 10:07Ama, musai o incerc!!!Cred ca e tare aromata de la ciuperci…delicioasa! O saptamana cat mai faina!
Carmen
07/06/2010 at 13:09Arata tare bine supa asta, merita incercata!
Te asteapta niste premii pe blogul meu 🙂
Iti doresc o saptamana frumoasa!
maria elena
07/06/2010 at 18:29Mmmm, da bine mai arata!
ama
08/06/2010 at 05:09ma bucur mult ca va place supita. sa o incercati pentru ca este fara indoiala diferita de supele si ciorbele noastre 😉
ElizaBeth
29/09/2010 at 16:23Suna bine, si imi place cum se prezinta 😀 o sa revin cu comentariu dupa ce am gatit si eu aceasta supa 😀
ama
30/09/2010 at 05:40@Elizabeth – te astept 😉
dulciuri si nu numai
30/01/2013 at 14:46ce bine arata!sunt mare fan a supelor cu ciuperci; tare buna tre sa fie!
ama
31/01/2013 at 07:27multumesc! si eu ador ciupercile si tare draga imi e supa asta cremoasa