Victima a lucrurilor auzite despre Anglia, nu am prea multa incredere in bucataria lor. De aceea nu am fost foarte entuziasmata cand am inceput sa prepar aceasta supa, dar cum se intampla adeseori omului plin de prejudecati, s-a dovedit ca m-am inselat amarnic si nu am stiut cum sa descopar comorile culinare ascunse in fiecare bucatarie traditionala.

Ingrediente

2 linguri de unt
1 ceapa mica
1/2 praz
o caserola de ciuperci champignon proaspete
putina nucsoara
4 cani de supa de pui
1 piept de pui fiert si taiat cubulete
1 morcov
2 oua fierte tari, taiate marunt
200 grame de smantana
patrunjel verde
sare si piper

Topiti untul intr-o oala si caliti in el ceapa pana devine aurie. Abia atunci adaugati ciupercile tocate, presarati nucsoara si mai lasati sa se caleasca aproximativ 10 minute.

Stingeti cu supa de pui, adaugati bucatile de pui, morcovul si mai fierbeti aproximativ 20 de minute.

Inainte de servire, adaugati smantana, ouale si patrunjelul verde.