0
2 In Uncategorized

Pulpite picante


Ingrediente:

8 pulpe de pui inferioare

4 catei de usturoi

3 linguri de miere

3 linguri de suc de lamaie

4 linguri sos de soia

2-3 linguri ulei cu ardei iute (sau ulei si chilli)

sare

Taiati marunt usturoiul si amestecati sosul din ingredientele de mai sus.

In acest sos lasati pulpitele la macerat peste noapte.

Le puteti gati a doua zi fie prajite, fie la cuptor.

Au un gust foarte bun, combinand dulcele cu iutele si sunt foarte-foarte fragede.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    mariana
    04/11/2008 at 16:46

    CRED CA SINT F.BUNE!IN LOC DE SOS SOIA(nU IMI PLACE)CE AS PUTEA PUNE??

  • Reply
    ama
    04/11/2008 at 20:17

    @mariana – poti incerca un sos dulce. oricum aroma mai puternica este data de miere si picant

  • Leave a Reply