0
4 In Uncategorized

Pulpe de pui in sos iute jamaican

La aceasta reteta mai ca nu am ce sa scriu in afara de ingrediente. E o reteta pe care am incercat-o tocmai intr-o zi in care eram in criza incredibila de timp, dar nici nu vroiam sa gatesc aceleasi traditionale pulpe de pui.

Procedura este extrem de rapida: amestecati intr-un vas ingredientele de mai jos, marinati puiul si apoi prajiti-l intr-o tigaie cu putin ulei incins.

Ingrediente:

100 grame de ceapa rosie tocata
1 lingura zahar
1 lingura fulgi de chilli
2 lingurite otet de vin
2 lingurite sos de soia
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita cimbru
1/2 lingurita piper


Reteta aceasta vreau sa o tin minte pentru zilele de vara ce o sa vina pentru ca aceste condimente fac un pui ideal pentru un gratar. Dar pana atunci ne multumim cu varianta din bucatarie! 😉

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Flori
    01/03/2010 at 06:52

    Mmmm, ce bine arata!
    Ama, sa ai o primavara minunata!
    Cu drag, Flori

  • Reply
    Alexandrina
    01/03/2010 at 09:32

    Felicitari pentru retete!
    O primavara frumoasa!

  • Reply
    Antzu'
    02/03/2010 at 19:19

    arata foarte foarte bine

  • Reply
    ama
    03/03/2010 at 07:27

    va multumesc mult! 🙂

    O primavara minunata si voua! 🙂

  • Leave a Reply