0
2 In Uncategorized

Pui Shanghai


Reteta am gasit-o pe blogul lui Diamond si desi nu mi-au iesit la fel de aspectuoase ca ei, am decis oricum sa public reteta pentru ca noua ne-a placut la nebunie.

Avem nevoie de:


1 piept de pui taiat fasii
2 oua
1 cana faina
1 cana pesmet
100 gr. susan
cativa catei de usturoi
fulgi de chilli
sare
piper

Pieptul de pui taiat fasii se pune la marinat impreuna cu usturoiul, fulgii de chilli, sarea si piperul.

Dupa ce sta la frigider macar o ora, presarati peste el faina si amestecati bine in vas astfel incat sa se acopere bine.

Se trec apoi prin ouale batute si apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins si dupa ce se rumenesc, se scot si se pun pe un prosop de hartie pentru a scurge din ulei.

Se servesc cu orez cu legume.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Marga
    18/10/2010 at 14:59

    la puiul shanghai se foloseste sos de soia (un ingredient specific Asiei) si in loc de pesmet, bucatelele de carne se trec prin susan.

  • Reply
    ama
    19/10/2010 at 06:17

    @Marga – eu nu te contrazic 🙂 eu am urmat doar reteta pe care gasit-o la momentul respectiv

  • Leave a Reply