0
7 In Uncategorized

Pui la cuptor in crusta crocanta si cous-cous cu legume

016 

Nu imi place deloc sa gatesc carne prajita in tigaie. Probabil de aceea nu fac niciodata snitele!:))
Totusi am momentele mele cand tanjesc dupa cruste crocante si aromate, dar evident ca fug de prajitul in mult ulei cat pot de departe. Asa ca eu le pregatesc la cuptor!

Ingrediente

piept de pui
1 cana de fulgi de porumb
1/2 cana de lapte
sare, piper
putin ulei

Cous-cous si legume (zucchini, ceapa, ardei)

Pieptul de pui il condimentez cu sare si piper.
Il trec mai intai prin lapte si apoi imediat prin fulgii de porumb usor pisati.

Il stropesc usor cu putin ulei (maxim exhivalentul unei linguri) si il dau la cuptor la foc mare.
Dupa aproximativ 20 de minute dau focul la minim si mai las carnea in cuptor inca pe atat.

Intre timp pregatesc cous-cous-ul – il pun intr-o tigaie in care am incins putin ulei si il rumenesc usor. Sting cu apa, adaug legumele si las sa fiarba cat este necesar.

Acesta este unul dintre mancarurile noastre favorite! 🙂

002

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    alinutzika
    04/10/2012 at 12:12

    mm…..ce-mi plac!

  • Reply
    Paula Gafitescu
    04/10/2012 at 18:27

    Cat de bine arata, asa ceva neaparat o sa fac si eu!! Pup

  • Reply
    ama
    08/10/2012 at 12:43

    merita sa incercati reteta asta :))

  • Reply
    Larisa Miutel
    20/10/2012 at 07:51

    Deliciu….mmmmm!

  • Reply
    Dana Adeana
    27/11/2012 at 18:57

    A iesit delicios. Am notat reteta si sigur mai fac..
    Multumesc!

  • Reply
    Iunielle
    22/12/2012 at 12:44

    Incerc sa mamanc sanatos, fara prajeli, asa ca ma bucur tare mult ca am gasit si aceasta reteta. Multumesc!
    Spui "il dau la cuptor la foc mare". Incalzesti cuptorul bine dinainte, sau il pornesti doar cand pui carnea? Sau nu conteaza? Ms anticipat! 😀

  • Reply
    ama
    26/12/2012 at 08:02

    Am citit undeva ca in afara de retete mai delicate, nu prea conteaza cum e focul inainte de a pune mancarea. Eu in general uit sa pornsc cuptorul :)) si ii dau drumul la maxim cand pun carnea.

  • Leave a Reply