0
7 In Uncategorized

Pui in sos de portocale cu rozmarin

Incepeti prin a condimenta pieptul de pui cu sare si piper. Apoi tavaliti carnea in putina faina si prajiti-o intr-o tigaie.

Intre timp amestecati o ceapa taiata foarte marunt cu usturoi dat printr-o razatoare foarte fina, adaugati ghimbir, ardei iute, otet, ulei, sucul de la o portocala si cateva linguri de sos de soia. Cu acest sos stingeti puiul si mai lasati sa fiarba pana se ingroasa sosul.

Ornati cu frunzulite de rozmarin si puteti servi.

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Miha
    03/02/2010 at 23:54

    Super! Am notat! 😉

  • Reply
    ama
    04/02/2010 at 19:30

    @Miha – ma bucur ca iti place 🙂

  • Reply
    Ala Oancea
    05/02/2010 at 07:25

    Draga mea, te asteapta un premiu la mine pe blog ! Un weekend minunat iti doresc 😉

  • Reply
    Olgutza
    06/02/2010 at 18:13

    Cat de apetisant arata 🙂
    Neaparat sa incerc si eu… 🙂

  • Reply
    ama
    06/02/2010 at 18:34

    @ Ala – Multumesc mult de premiu! un weekend frumos si tie!

    @ Olgutza – da, e foarte gustoasa reteta 🙂 sa o incerci neaparat 😀

  • Reply
    Corina
    02/02/2011 at 07:36

    Minunata reteta. se trece pe lista…

  • Reply
    ama
    02/02/2011 at 08:42

    @Corina – hai ca trebuie sa detroneze ceva porcul cu visine :))

  • Leave a Reply