Gasesti aici caiete pentru organizare, planul zilei, planuri saptamanale, planul meniului saptamanii, carnetele de sezon si multe alte instrumente utile in organizare!

Pasiunea mea pentru liste si organizare a inceput sa prinda contur. Astfel, am inceput cateva proiecte prin care imi doresc sa ajut cat mai multi oameni sa se organizeze mai bine si sa fac organizarea mai frumoasa, mai usoara, mai plina de culoare si de flori.

Toate produsele le puteti cumpara de aici!


Primul proiect in format fizic s-a nascut dintr-o comanda speciala pentru un caiet cu formulare de comanda pentru cei care realizeaza produse handmade. Un formular care sa contina atat datele despre client, cat si particularitatile produsului comandat, materialele incluse, costurile si pretul final.

 

 
❤️🌼☀️ Caiet pentru planul zilei – editia de vara – cu afine ❤️🌼☀️
Are 30 de foi, adica 60 de pagini pentru tot atatea zile 

Este conceput pentru a putea trece in el prioritatile zilei, meniul, cat si sarcinile pe care doriti sa le bifati in acea zi (altele decat rutina zilnica), va incurajeaza sa va hidratati, dar va lasa spatiu si de diverse note pentru a va organiza mai bine.

 

❤️❤️❤️Cu mare bucurie va prezint caietul pentru rutina zilnica de curatenie!!! ❤️❤️❤️
Este format A5 ( cat un caiet normal) si are 30 de foi, adica 60 de pagini – suficiente pentru un an si ceva! 

 
Jurnal de diversificare – 30 foi (60 de pagini), un ajutor pentru inceputul diversificarii, urmarirea reactiilor la diferite alimente, dar si pentru a nota metodele preferate de servire.

 

Carnetele lunare de organizare
Contin calendare, pagina pentru stabilirea prioritatilor si obiectivelor, pagini pentru planul saptamanal, pagina pentru bugetul lunar, produse de sezon si sugestii de retete, cat si foi pentru meniul saptamanii si lista de cumparaturi.

16 pagini

 

 
De cand am gandit agenda de organizare sub forma unor caiete separate (astfel incat fiecare sa poata cumpara ce isi doreste si cand doreste) m-am gandit si la un loc in care sa putem tine aceste caiete, un loc in care sa fie toate organizate si frumos asezate, sa le avem la indemana.
Cu acest gand i-am propus lui Delia Oprean de la Mainile Mamei o colaborare pentru un organizator de agende.
Iar acesta este rezultatul ❤️❤️❤️
Organizatorul are elastice pe care puteti aseza agendele, astfel incat acestea sa nu pice, dar si sa le puteti deschide fix acolo unde aveti nevoie. Are buzunare laterale, atat mai mari (pentru foi), cat si mai mici, pentru pixuri, carti de vizita etc.
Un loc unde puteti tine la un loc cele necesare organizarii caminului vostru ❤️😊
In curand urmeaza alte produse in format fizic!