IMG_1326

Reteta asta face parte din categoria mancarurilor pe care le-am improvizat cu ce aveam la indemana prin bucatarie si uite ca si de aceasta data a iesit o minunatie de mancare, savuroasa si consistenta.

IMG_1333

Ingrediente
carne de porc – eu am folosit spata (dupa cum am mai zis pe acest blog este partea mea favorita pentru gatit)
4 catei de usturoi
o ceapa
o conserva de fasole rosie
1/2 lingurita cimbru
1 lingurita de patrunjel
putin vin rosu
sare, piper
spanac, usturoi, smantana

IMG_1337

Am calit usor usturoiul si ceapa si am adaugat carnea taiata cubulete. Cand s-a rumenit usor am stins cu vin, am mai adaugat putina apa, am sarat si piperat, am adaugat cimbrul si am lasat la foc mic.
Cand carnea s-a inmuiat si a scazut sosul, am adaugat fasolea scursa si clatita cu apa rece si patrunjelul. Am mai lasat maxim 10 minute pe foc.

Spanacul l-am pregatit simplu, cu putin usturoi si smantana.

IMG_1325