Rasfoind ma-na.ro, am dat peste boabele de porumb pentru popcorn si mi-am dat seama cat de mult timp a trecut de cand nu am mai facut un popcorn traditional, curat si sanatos!

Dar, pentru ca s-a nimerit sa il fac tocmai in seri de sarbatoare, alaturi de bolul cu popcorn simplu, am strecurat si un bol cu popcorn dulce, cu aroma incredibila de Craciun: de cacao si scortisoara!
 

Ingrediente 
1 lingurita de pudra de cacao premium (ca aceasta)
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita zahar
Puneti boabele de porumb intr-o tigaie cu capac si tineti-le pe foc pana pocnesc toate.
Puneti intr-un vas ingredientele de mai sus, turnati popcornul peste ele si amestecati bine.
Nu as recomanda sa ungeti cu ceva popcornul, atata cat este invelit de condimente este perfect! 🙂
Pofta mare! 🙂 

Decoratiune om de zapada de la Harmony Handmade