0
0 In Curatenie/ Organizare

Planul de curatenie al saptamanii (februarie)

Incep sa cred ca cheia supravieturii la un program in care lucrez de acasa este adaptabilitatea. Mereu schimb cate ceva la programul zilei, astfel incat sa pot sa am un minim de 4-5 ore de munca neintrerupta, apoi sa am timp suficient sa stau cu copiii, sa fac mancare diversa si sanatoasa si – nu in ultimul rand – sa tin sub control casa, atat cat pot (ceea ce e cu atat mai dificil cu cat copiii imprastie cu o viteza uluitoare tot ce strang eu). Si ca sa reusesc sa le fac cat de cat pe toate, am nevoie de un plan! 🙂
Planul de curatenie a suferit o schimbare in aceasta saptamana. Este mai lung, pentru ca am decis sa includ in el incaperile din casa mea. Desigur, voi puteti sa va inspirati din el in functie de incaperile din casa voastra. De asemenea, nu am inclus aici unele activitati uzuale, care le fac oricum.
La final, am adaugat si o sectiune de organizare, adica ce liste vreau sa fac in aceasta saptamana. In primul rand simt ca lista de cumparaturi cere o noua forma (mai elaborata) si mai vreau sa imi fac un plan prin care sa asigur diversitatea meselor – o structura de baza, dupa care sa ma orientez (daca imi iese, va arat si voua 🙂 )
In principiu, in aceasta saptamana imi propun obligatoriu o sortare a proviziilor alimentare si sa spal balconul si terasa, prafuite dupa perioada de iarna, sa le fac mai primitoare pentru zilele in usoara incalzire.

 

Voi ce planuri mai aveti? 🙂

 

PS Pozele care ilustreaza planul sunt via Pinterest 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply