0
4 In Uncategorized

Piept de pui cu ierburi aromatice


Ingrediente:

1 legatura de patrunjel verde tocat marunt
1 lingurinta de oregano
3 catei de usturoi dati pe razatoare foarte fina
sucul de la o jumtate de lamaie
3 linguri de unt
50 grame de supa de pui
sare, piper
piept de pui


Amestecati patrunjelul, oregano, usturoiul si sucul de la lamaie. Lasati deoparte.


Condimentati pieptul de pui cu sare si piper dupa gust. Prajiti-l in unt pana se rumeneste bine.

Scoateti-l din tigaie si in grasimea ramasa adaugati verdeturile amestecate si supa. Lasati sa fiarba cateva minute, pana cand sosul scade si se ingroasa.

Asezati puiul in farfurii si turnati peste el sosul de ierburi.




You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    yafa
    20/05/2010 at 14:02

    Mmmm ce bunut trebuie sa fie, fur o bucatica ca mi-ai facut mare pofta.Pupicei

  • Reply
    ama
    22/05/2010 at 06:31

    @yafa – cu mare drag, ia si mai multe 😉 te pup si eu

  • Reply
    Ceapros
    23/05/2010 at 10:36

    ce pofta mi-ai facut…incep sa salivez peste tastatura

  • Reply
    ama
    25/05/2010 at 07:23

    @Ceapros – vezi sa nu se strice :))

  • Leave a Reply