0
8 In Uncategorized

Piept de pui aromat cu sos de susan

O reteta simpla, de efect si foarte rapida care m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care iti era mai mare dragul sa inmoi bucatelele de carne.

Ingrediente:

1 piept de pui
sare/piper
2 albusuri
3 linguri amidon alimentar

Pentru sos:

3 linguri pasta tomate
1 lingura otet de vin
1 lingurita miere
3 linguri sos de soia
1 lingurita ghimbir
1 ceapa tocata marunt
1 lingurita praf usturoi
2-3 lingurite susan
sare, piper

Taiati felii pieptul de pui si condimentati-l cu sare si piper.

Bateti albusurile cu amidon si putina sare. Treceti carnea prin amestec si prajiti-o in ulei incins pana se rumeneste.

Intre timp amestecati ingredientele pentru sos.

Se serveste cu orez, carnea de pui taiata felii si cu sos langa.

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Miha
    08/03/2010 at 20:20

    Arata super delicios!!!

    La multi ani si o primavara minunata!

  • Reply
    Antzu'
    08/03/2010 at 20:29

    arata foarte bine!o primavara minunata si delicioasa

  • Reply
    diamond
    08/03/2010 at 22:00

    imi place sosul, am notat reteta! 😀

    La multi ani de 8 martisor! 😀

  • Reply
    ama
    09/03/2010 at 21:34

    multumesc mult 🙂

    O primavara minunata si voua!

    Va imbratisez cu drag!

  • Reply
    vera
    11/03/2010 at 17:31

    salivez…arata super

  • Reply
    ama
    11/03/2010 at 20:53

    Multumesc mult vera :))

  • Reply
    Andreea Alina
    13/01/2011 at 11:30

    Arata delicios Yammy!

  • Reply
    ama
    14/01/2011 at 07:25

    Multumesc Andreea! 🙂

  • Leave a Reply