0
6 In Uncategorized

Pate din ciupercihttp://www.blogger.com/img/blank.gif


Ingrediente:

300 g ciuperci fierte
2 felii paine
3 lg ulei
2-3 lg maioneza
sare

Fierb ciupercile, le strecor bine de apa si le calesc impreuna cu ceapa tocata si ardeii.

Le puneti in robot impreuna cu painea si amestecati in timp ce adaugati treptat uleiul. La final amestecati si patrunjelul si maioneza.
Se serveste rece, iar cine iubeste salata de vinete va fi incantat de acest pateu.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    catalina
    31/07/2008 at 10:32

    Ai incercat sa calesti ciupercile in ceva ulei de masline? Si cand sunt aproape gata sa le sarezi, piparezi, astfel tot gustul va raman unde trebuie nu in apa in care le fierbi. Aceasta metoda este ideala si pentru o salata de ciuperci cu maioneza parfumata cu usturoi.

  • Reply
    ama
    01/08/2008 at 19:02

    da, ai dreptate ca asa se pastreaza mai bine aroma 🙂

  • Reply
    Michelle
    20/10/2010 at 13:35

    l-am facut azi…e super bun

  • Reply
    ama
    24/10/2010 at 06:56

    @Michelle ma bucur ca ti-a placut 😉

  • Reply
    Anonim
    18/11/2010 at 09:17

    Ti-as da un sfat. Scoate floricelele din fondul paginii, fiindca eu una un vad reteta. Floricelele pot sta si pe margine..

  • Reply
    ama
    18/11/2010 at 12:17

    fondul paginii este complet alb, floricelele sunt doar pe margini. cred ca este o problema cu incarcarea paginii pe calculatorul dvs.

  • Leave a Reply