Ingrediente

1 avocado bine copt
1/2 ceapa rosie
1 catel de usturoi
cateva frunze de patrunjel proaspat
sucul de la o jumatate de lamaie
2 maini de nuci

5 fasii de bacon
sare dupa gust

Mai intai am pregatit baconul: prajit in tigaie pana este crocant. Scos pe servetele de hartie si lasat la racit.

Am curatat avocado (am avut noroc de unul perfect copt, desi numai eu stiu cat am poposit in fata etajerei cu avocado din magazin :)), ceapa, usturoiul, am spalat pratrunjelul si le-am facut pasta pe toate cu robotul de bucatarie.
Am adaugat putina sare si sucul de la lamaie (sa previna oxidarea) si l-am pus in boluri. Am presarat peste nuca si baconul sfaramitat.

Se pot servi cu paine prajita sau biscuiti sarati.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Challah – paine evreiasca pentru Anul Nou

De Craciun am neglijat un pic maiaua si in aceasta dimineata nu era inca revenita complet. In plus, ultima mea paine s-a mancat foarte repede si aveam nevoie rapid de o paine proaspata. Asa ca Citește mai mult…

Retete

Ciorba de legume, praz si ciuperci

Ingrediente 2-3 catei de usturoi 3 morcovi 2 radacini de patrunjel 1/2 de telina mica aprox. 250 gr ciuperci 1 praz 2-3 linguri de bulion o lingurita de oregano 1 cana de paste marunte sare Citește mai mult…

Retete

Saratele cu maia, ulei de masline si oregano

Ma gandeam zilele trecute la descoperirile anului 2017 – de la aplicatii pe telefon si pana la mancare. Iar descoperirea produselor de pe mediteranea.ro este cu siguranta undeva in top. Chiar daca in acest an Citește mai mult…