Ingrediente

1 avocado bine copt
1/2 ceapa rosie
1 catel de usturoi
cateva frunze de patrunjel proaspat
sucul de la o jumatate de lamaie
2 maini de nuci

5 fasii de bacon
sare dupa gust

Mai intai am pregatit baconul: prajit in tigaie pana este crocant. Scos pe servetele de hartie si lasat la racit.

Am curatat avocado (am avut noroc de unul perfect copt, desi numai eu stiu cat am poposit in fata etajerei cu avocado din magazin :)), ceapa, usturoiul, am spalat pratrunjelul si le-am facut pasta pe toate cu robotul de bucatarie.
Am adaugat putina sare si sucul de la lamaie (sa previna oxidarea) si l-am pus in boluri. Am presarat peste nuca si baconul sfaramitat.

Se pot servi cu paine prajita sau biscuiti sarati.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Retete

Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

Am fost racita in ultima saptamana, iar cand am o viroza – oricat de usoara – imi pierd aproape complet simtul mirosului si gustului. Dupa ce toata saptamana am ars cam tot ce am pus Citește mai mult…

Retete

Mic-dejun cu avocado, ou si ciuperci

Recunosc ca dimineata mancam pe fuga. Eu raman doar cu cafeaua, pregatind pe toata lumea pentru o noua zi. Dar dupa ce toate se linistesc, pregatesc cate un mic dejun tarziu care sa ne bucure Citește mai mult…

Retete

Supa de peste cu lapte de cocos

Am doi copii care ar manca zi-lumina doar supa de pui cu taitei. Banuiesc (sper!) ca sunt multi la fel. De aceea incerc din cand in cand sa ies din zona de confort si sa Citește mai mult…