0
7 In Uncategorized

Paine din faina de grau integrala si seminte in

Ingrediente:
350 g faina de grau integrala
150 g faina alba
350-360 ml apa
un pliculet de drojdie
1 lingurita miere
1 lingurita sare
seminte de in (si/sau susan)

Daca in timp ce framantati simtiti ca aluatul este prea lipicios, mai puteti adauga faina.

Dupa ce l-ati framantat si a crescut aluatul aproximativ 20 de minute, coaceti painea in jur de o ora.

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Sabina
    08/01/2009 at 14:50

    Arata foarte bine painica ta, Ama!

  • Reply
    ama
    09/01/2009 at 08:50

    Multumesc mult Sabina :*

  • Reply
    vera
    09/01/2009 at 20:29

    Ama – te rog, poti sa spui UNDE e facuta faina aia, ca nu vad. Piinea arata minunat. Multumesc anticipat pentru raspuns. Si merci si de retete.

  • Reply
    ama
    10/01/2009 at 09:40

    @Vera – faina este facuta in ungaria si este importata de Natura Land la noi. Cu placere 🙂

  • Reply
    Choo
    11/01/2009 at 11:46

    Wow..credeam ca painea asa nu am sa mananc decat cumparata.Oricum reteta merita incercata.Vreau sa te intreb,sti cumva si cum se fac pitutele-paini,care sunt ovale,marisoare si albe…si foarte bune?:D

  • Reply
    ama
    12/01/2009 at 21:30

    @choo – nu stiu de care zici 🙁

  • Reply
    Choo
    13/01/2009 at 13:43

    Este paine in forma ovala,nu foarte groasa care se mananca calda…

  • Leave a Reply