Am descoperit cu ceva timp in urma pe Le Blogue Piquant o idee de omleta care m-a cucerit inca dinainte de a o fi gustat. Si cu prima ocazie am pus-o in aplicare si recunosc si eu ca, in ceea ce priveste omletele, aceasta versiune probabil este omleta ajunsa la perfectiune! 🙂

Ingrediente

3 oua
un pic de lapte
sare, piper
ulei
1-2 linguri de malai
ceapa verde
caciotta/cheddar/cascaval (ce aveti in casa)

IMG_6691

Mai intai se bat ouale cu lapte, sare si piper.

Apoi se presara malaiul peste ulei incins in tigaie si se lasa putin pana incepe sa rumeneasca.

IMG_6696

Peste se toarna ouale si cand incep sa se inchege se adauga branza si ceapa verde.

Se mai tine pe foc pana incepe sa se topeasca branza…

IMG_6700

se scoate din tigaie si se serveste impaturita.

IMG_6701
IMG_6707