0
10 In Uncategorized

Ochelaristi timisoreni….

….cine imi recomanda si mie unde sa imi fac ochelarii? 🙂

Multumesc! 🙂

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  adizzy
  19/07/2009 at 08:28

  mie imi place optica eugen…da am auzit de ceva cabinet cheep si bun pe langa spitalul judetean…sau in spital..:)

 • Reply
  Cârtiţoiu`
  19/07/2009 at 10:37

  Hmmmm…..pe mine m-au dezamăgit treptat cu toţii. Ultima chestie (la optica Zeiss sau cum îi zice, pe Gh. Lazăr, vis-a-vis de intrarea la Spitalu' Militar) a fost ca mi-au şlefuit prea tare o lentilă şi de câte ori îmi şterg ocheţii, cade.

  Ce pot să zic e că:
  1. lentilele au cam acelaşi preţ oriunde (diferenţa mare e între lentile de stică şi plastic….şi mă refer maaaaare diferenţă)

  2. rame ieftine şi destul de miştoace îs pe str. E. de Savoya la Optica aia veche (pe lângă Enigma).

 • Reply
  ama
  21/07/2009 at 12:52

  multumesc 🙂 o sa vad unde o sa ajung 😀

 • Reply
  Edd
  07/07/2010 at 14:25

  Recomand http://interoptik.ro/ Sunt cam singurii producatori de lentile din vest. Importa si vand Rodenstock si multe alte firme mari. Am fost pe la ei pe la fabrica, si au niste scule de ramai masca… Au magazin pe Surorile Martir Caceu (zona NovaTim de pe langa Stadion), au magazin si in Mall… au multe 🙂

 • Reply
  ama
  08/07/2010 at 06:47

  @Edd – mersi! data viitoare incerc si la ei 😉

 • Reply
  carina
  15/04/2011 at 16:35

  Carina: eu imi fac la pro medica langa profi de la casa tineretului, au opticieni f.b.. Ma declar multumita de ultimii mei ochelari si pot spune ca sunt preetentioasa. Mergi la ei, o sa iti placa.

 • Reply
  manu
  14/10/2011 at 08:47

  OPTICA EUGEN este singurul centru profesional din timisoara care ofera calitate ,garantie si preturi fara concurenta .Sunt un miop forte -19 si imi fac ochelarii la ei din 1989 si sunt foarte multumit ca au fost intodeauna singurii care mi au satisfacut cerintele.Va multumec din suflet si va iubesc optica eugen!

 • Reply
  Anonymous
  29/01/2012 at 16:25

  in timisoara e vreo optinova? eu sunt din bucuresti si mi am facut d emulte ori la ei, sunt mioapa din clasa a III-a. nu sunt cei mai ieftini dar nu mi au facut probleme

 • Reply
  Anonymous
  09/03/2012 at 17:31

  buna.ma numesc razvan din timisoara si m ar interesa parerea d voastra in legatura cu OPTICA JAN din timisoara din piata badea cartan.ce parer aveti ca si pret calitate…etcastept raspunsuri.va multumesc.

 • Reply
  Flrori Mirabela
  22/08/2019 at 14:26

  Eu am fost in mai multe locuri si nu am fost multumita nici de cum vedeam nici de preturi si calitate….dezamagita total… pana cand intr- o zi am ajuns la Optica Eugen in Unirii, cu un prieten la consultatie si am ramas perfect impresionata de domnul doctor care a explicat cu rabdare tot diagnosticul ,am vazut aparatura medicala performanta si de modul de explicatie si optiunile pentru ochelari si lentile!Mi-am facut si eu consult si ochelari chiar daca nu aveam programare domnul doctor a fost foarte amabil si ma consultat si pe mine !
  Vreau sa va zic ca preturile sunt super acceptabile fata de alte locuri pe unde am mai fost si ochelarii nostrii au iesit superbi ,mult peste asteptari si vreau sa va zic ca vad mult mai bine ca inainte ( full hd 4k 🙂 ,)Lucreaza cu lentile Zeiss si se simte calitatea in comparatie cu altele !
  Recomand cu incredere Optica Eugen !Pentru mine ei sunt nr.1 si cei mai tari acum !

 • Leave a Reply