0
21 In Carti pentru copii

Noua colectie de la BebeLibrarie – Bebe descopera

Vreau sa va prezint azi o noua colectie de carticele speciale pentru bebelusi si copii mici. 
Cei de la BebeLibrarie au scos cateva titluri noi, special destinate copiilor mici. 


Vedeti titlurile AICI

L-am rugat pe Robert sa tina carticelele, sa va dati seama de dimensiunea lor.


Alaturi de colectia lor de cartonase, despre care v-am mai scris in trecut (aici), carticelele vin sa completeze prima biblioteca a copiilor. 


Pe langa informatii de baza si primele cuvinte, colectia include si doua carti care se concentreaza pe dezvoltarea inteligentei emotionale si a vocabularului specific. 


Din punctul meu de vedere, situatiile emotionale dificile din copilarie pot fi mult atenuate daca oferim copilului uneltele necesare pentru a-si gestiona trairile. Sunt multe lucruri pe care le putem face, de la forme sigure de atasament, diferite obiceiuri si rutine si pana la formarea unui vocabular care sa contina cuvintele care sa ii ajute sa isi descrie trairile interioare. 
Priviti-le ca pe niste unelte pe care le oferiti copiilor si ii invatati cum sa pe utilizeze. In momentele dificile, cand emotiile sunt prea puternice pentru ca ei sa le mai gestioneze singuri, faptul ca pot recunoaste tipul de sentiment care ii afecteaza le va fi de mare ajutor. De mare ajutor o sa va fie si voua cand, in astfel de momente, nu veti mai fi nevoiti sa ghiciti, ci copilul poate sa va spuna ce il doare. 
De aceea va incurajez sa folositi cat mai devreme astfel de carti cu copiii si sa va ingrijiti ca inteleg sentimentele care pot fi adeseori coplesitoare pentru ei. 

Carticica “Te iubim cel mai mult” este preferata mea. O carte despre iubire si despre numeroasele feluri in care ea se manifesta in viata de zi cu zi. Este o carte emotionanta si mi se pare un mod minunat sa inchei fiecare zi alaturi de copilul tau. 
In zilele care sunt uneori un pic prea incarcate, prea agitate, prea pline, uneori uitam sa verbalizam dragostea pe care o simtim pentru ei. Cu aceasta carticica ne reamintim si noi de ceea ce e cu adevarat important si, astfel, ii asiguram si pe ei de iubirea si daruirea noastra. 

Paginile sunt groase, cartonate, lucioase si cu varfurile rotunjite, ceea ce le face rezistente si ideale pentru copiii mici.

Iar la final vreau sa va dau inca o veste buna. Am decis sa ofer cadou unui cititor al blogului cele 4 carticele de la BebeLibrarie
Prin urmare, organizez un giveaway rapid. Ca sa va inscrieti, trebuie doar sa lasati un comentariu in care sa imi povestiti care dintre cele 4 titluri va place cel mai mult. 
Puteti lasa comentarii pana duminica seara (13 octombrie). Tot duminica seara voi anunta si castigatorul si vom lua legatura pentru a imi da datele de contact.


Castigatoarea concursului este Maria Romanca!

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Hermine Ungureanu
  11/10/2019 at 15:13

  Imi plac toate dar , “Te iubim cel mai mult” cred ca e cea mai faină 🤗

 • Reply
  Ioana Gheorghe
  11/10/2019 at 15:43

  Ca preferata as alege Te iubesc cel mai mult, pentru ca ne confruntam inca, cu o perioada de acomodare la noua gradinita si printre altele, mereu ii spun cat de mult il iubesc si ca mereu o sa vina mami si tati dupa el la gradinita. Aceasta carte ar fi o completare perfecta. Ii citim 2-3 povesti seara, la culcare pentru ca ii plac nespus si pentru ca raman acolo, in minte si suflet 🙂

  • Reply
   Mihaela Muresan
   12/10/2019 at 08:12

   Imi place cea despre emotii. Utila si originala.

  • Reply
   Iulia
   12/10/2019 at 19:43

   Fiind in plin fantastic 4 cu fiica cea mare, cartea despre Emotii mi se pare cea mai folositoare 🙂

 • Reply
  Daniela Stefanik
  11/10/2019 at 16:31

  Cartea despre emoții mi-ar plăcea mie 🙂 Iar pe bebe nu îl pot întreba încă.. Oricare ar fi ronțăită de numa 🙂

  • Reply
   Florea Ramona
   12/10/2019 at 04:37

   Eu nu aș putea alege doar un titlu. 😂
   Veniți acasă de la maternitate, mă uitam la bebe si nu știam ce să îi vorbesc. Așa că i-am cumpărat cărți din care încerc să îi citesc zilnic. La 2 luni deja are vreo 30 de cărți in biblioteca. Și câteva pe care trebuie să le primim zilele astea. 😍😂

  • Reply
   Maria Romanca
   12/10/2019 at 19:14

   Din imaginile prezentate m-a cucerit cea despre emotii, copiilor le este tare greu sa si le gestioneze iar cartea asta cred ca ar fi de mare ajutor.

 • Reply
  Cristina Varzole
  11/10/2019 at 18:04

  Te iubim cel mai mult as alege-o ca preferata! Mi se pare tare emoționantă!😊

  • Reply
   Adriana Raducanu (Șerban)
   13/10/2019 at 06:10

   Te iubim cel mai mult.
   Imi clădesc relația cu Sebi prin aceste cuvinte, il port in brate si stau lângă el, ii dau sân, vreau sa il văd liniștit si vesel.
   Într-o lume in care parca toți s-au îndepărtat de iubire, eu vreau sa stie copilul meu ca il iubesc, ca exista iubire, Există chiar multă Iubire.

 • Reply
  Amalia
  11/10/2019 at 19:17

  Cartea despre emotii, am început sa i le prezint intr-o carte si sa folosesc cuvintele ce le desemnează atunci când i le recunosc in comportament. Si la 2,4 luni are atata nevoie sa vorbim despre asta, întrucât ar trece printr-o perioada mai grea acum, datorită frățiorilor ce a sosit recent. O văd ca are diferite trăiri și e și normal, de aceea încerc sa ii confirm anumite emoții/stări.

 • Reply
  Socea Ana-Maria
  11/10/2019 at 19:39

  Emotii 🙂 Cred ca i-ar ajuta pe baieteii mei sa-si identifice mai bine trairile proprii si pe ale celorlalti.

 • Reply
  Elena
  11/10/2019 at 21:17

  Cred ca Te iubim cel mai mult e cea mai plina de iubire dintre toate si, deci, preferata mea!

 • Reply
  Raluca B
  12/10/2019 at 12:49

  Prefer „Emotii” si o sa o citesc împreună cu nepoțelul meu(maine împlinește 3 ani).

 • Reply
  Toma Tantica
  12/10/2019 at 19:20

  Sunt ft interesante toate si cu siguranța daca nu le voi castiga ,le voi cumpara,pentru inceput cea cu animale e potrivita fetiței mele !

 • Reply
  Micu Monica
  12/10/2019 at 19:21

  Ca preferata as alege emoții, deoarece cred ca ar ajuta-o mult pe fetita mea sa isi exprime mai bine emoțiile ❤️

 • Reply
  VIncze Crina
  12/10/2019 at 19:45

  Noua cred ca ni s-ar potrivi cel mai bine animale de la ferma, acuma începe sa le pronunțe și sa scoată sunete cum fac ele, bebe 1 an și 4 luni

 • Reply
  Mariuca
  12/10/2019 at 20:24

  Cea mai minunată e cred ,,te iubim cel mai mult ” și,,emoții ”
  Chiar dacă fetele au crescut m-aș bucura să primesc așa cărți care să ne facă să nu uităm să fim copii și să ne bucurăm de lucrurile mici ❤❤❤

 • Reply
  Lazarescu alina
  13/10/2019 at 02:25

  Cartea despre emotii m-ar interesa pentru baietelul meu.ar putea incerca sa isi identifice mai bine emotiile si trairile.

 • Reply
  Denisia
  13/10/2019 at 06:17

  Mi-ar place foarte mult cărticica „Emotii” 😍

 • Reply
  Mudure-Iacob Ioana
  13/10/2019 at 10:49

  „Emoțiile”, cu siguranța.
  Suntem în etapa începutului de creșă, prin urmare experimentăm din plin emoții și senzații diversificate.
  Multumim de recomandări!

 • Reply
  Dorina
  13/10/2019 at 16:44

  Am o fetița de 2 ani și acum învățam sa gestionam emoțiile. Deci carea “Emoții” ne-ar fi de un real folos

 • Leave a Reply