0
3 In Uncategorized

Not at home

Monstrul, diavolul, necuratul, nefartatul e iar la mine in casa. Tino (catelul mamei) isi petrece weekendul la oras (aka Timisoara) si cu ocazia asta a gasit de cuviinta sa strige atmosfera feerica din casuta noastra.

Acum situatia ar fi suportabila daca cel mic nu ar da dovada de o nesimtire curata si de o incapacitate (cred ca genetica) de a asimila orice urma de maniere elegante canine. Asa ca toata ziua de azi masina mea de spalat a mers, nu mai am unde intinde atatea rufe si casa e pregatita parca de un asediu al unor forte extraterestre ostile.

Asadar va ofer aici explicatia daca in aceste zile o sa dispar si nu o sa mai stiti de mine: voi duce un razboi acerb, de guerilla cu o forta malefica!

In plus (am voie sa ma laud?) am intrat in posesia unui mp3 player de masina (lucru pe care il consideram imposibil, luand in vedere designul bordului de la masina mea) cu o memorie de 2 giga! Nici nu mai stiu ce muzica sa mai pun pe el…
Si luand in vedere ca de un an conduc numai la mila radioului (thank god for guerilla!) sau ascultand niste casete vechi si baraite (da, da, aveam casetofon in masina!!!), accesul la muzica „mea” si in masina, ma determina sa petrec mult mai mult timp la volan si sa nu ma mai enerveze blocajele din trafic.

*later edit – in sfarsit a scris si Dan despre Schimb de Carti 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ioan Usca
  07/12/2007 at 06:43

  Am un prieten chinez care preface orice bestie de javră într-un înger…
  Ulterior, poţi lua un pisoi.

 • Reply
  Carina
  07/12/2007 at 06:50

  Vreau poze cu bestia 🙂

 • Reply
  ama
  08/12/2007 at 18:12

  @vania – am deja unul :)))

  @ Carina – uite aici http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/

 • Leave a Reply