0
4 In Uncategorized

Minunata fragilitate

Cum sa te trezesti duminica dimineata de la 7 sa stii ca asta trebuie sa faci? De ce sa te supui la asemenea chinuri? 🙁
Urata-i materia asta. Mai ales atunci cand o faci pe bajbaite, fara notiuni de baza, doar prinzand din zbor una-alta.

Ideea e ca abia a inceput semestrul si eu deja am partial la chimie. Faptul asta are un fel de hilaritate cruda, atunci cand nu ai dreptul nici sa iti tragi sufletul si ti se cer din nou informatii care stau agatate de un colt de creier si stalcesc limba aventuroasa care ar vrea sa le pronunte.

Sunt obosita si fara capacitatea de a face argumentatii logice. Sunt suparata pentru ca nu mai citesc nimic inteligent. Sunt furioasa pentru ca sunt prea obosita sa mai am eu vreme sa gandesc ceva inteligent. Dar altii ce scuza au?
Azi dimineata am privit in lumina cruda a neonului din baie foita subtire de piele care imi acopera cearcane albastrii. Imbatranesc a oboseala si stau sa admir fragilitatea corpului pe care il desenez pe foi dezordonate in formule incriptate.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  anda grarup
  02/03/2009 at 19:31

  ama, mult succes cu hexagoanele alea :)) Las’ ca le dai tu de capat. Si I agree, urita materie mai e chimia!!

 • Reply
  alina
  03/03/2009 at 20:11

  1, 2, 3, 4 ,6 pentaacetil alfa D glucopiranoza e tot ce imi mai amintesc eu din chimia din facultate. Si am facut in fiecare an. ORIBIL!

 • Reply
  ama
  05/03/2009 at 13:11

  @ anda – multumesc! mi-a prins bine urarea ta – le-am dat de cap cu bine :))

  @ alina – probabil cu ceva de genul asta o sa raman si eu 😀

 • Reply
  Cri Cri
  16/10/2009 at 17:25

  You remind me of me 😛 Am terminat la liceu o clasa cu profil uman (limbi straine)am urmat o facultate de economie, dupa care mi-am dat seama ca nu asta vreau sa fac si am inceput medicina :). M-am chinuit si eu cu hexagoanele alea de mi-a venit rau (nu aveam nici eu vreo baza din liceu),nu mai zic de senzatia ciudata ca eu eram deja om mare cand colegii mei incepeau liceul :)) dar acuma sunt la finalul facultatii si abia astept sa profesez 🙂 Mult succes si tie !

 • Leave a Reply