Incepem o noua saptamana azi si ne apropiem tot mai mult de zilele de iarna. Pe de o parte imi pare rau pentru ca exista o gama mai mica de produse proaspete din care sa alegem. Dar, pe de alta parte, imi place si sa gatesc cu radacinoase si leguminoase.
Asadar, iata ce va propun pentru aceasta saptamana.

Continui recomandarea mea de a gati meniul in jurul unui ingredient principal, diferit in fiecare zi, pentru a ne ajuta in planificarea meniului saptamanal.


LUNI – MORCOVI
Supa crema de morcovi cu telemea de capra, nuca si rozmarin

MARTI – NAUT
Mancare de cartofi cu naut si curry


MIERCURI – VARZA
Salata de varza cu mere si iaurt

JOI – FASOLE
Pasta de fasole cu rosii uscate la soare

VINERI – CIUPERCI
Mancare de mazare cu ciuperci

SAMBATA – SPANAC
Clatite cu spanac si pui

DUMINICA – MERE

Tort de mere caramelizate