0
2 In Uncategorized

Meniu economic de iarna, 1

Cu ceva timp in urma va povesteam despre ce solutii am gasit noi pentru a manca sanatos si in buget (cititi articolul Mancarea sanatoasa ieftina), dar imi dau seama ca in practica lucrurile nu sunt mereu la fel de simple.

Dupa cum va spuneam si in articolul citat mai sus, probabil cel mai important lucru e sa gatiti in sezon, cu ingrediente specifice anotimpului, care au in general si costuri mai reduse. 
De asemenea, e bine sa invatati produsele pe care le folositi la gatit, gustul si textura fiecarui ingredient, astfel incat sa le folositi pana la ultima bucatica si sa puteti adauga intr-un nou fel de mancare si un mic rest de produs. 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anonim
    18/02/2014 at 17:17

    Foarte faina ideea ta! Si eu incerc sa ma incadrez in buget si sa folosesc la maxim tot ce am in frigider.
    Ieftin si sanatos nu prea exista in Germania(tara mea gazda). Exista bio, eco, organic, etc, dar preturile produselor sunt duble. De aceea incerc sa creez un meniu cat mai variat, din care sa nu arunc nimic ci sa refolosesc tot ce se poate. Uite asa am incercat masca cu ulei de masline, zat de cafea si scortisoara

  • Reply
    ama
    04/03/2014 at 13:39

    Cred ca putem face mici schimbari care sa ne ajute la buget 🙂

  • Lasă un răspuns la Anonim Cancel Reply