0
6 In Uncategorized

Live cooking la ShortsUP

IMG_8052

Cu mari emotii a trecut si evenimentul de aseara, live cooking la ShortsUp Timisoara.

Este destul de dificil sa te pregatesti pentru ceva ce nu ai mai facut niciodata si sa scoti in fata unui public o activitate pe care ai facut-o pana acum doar in intimitatea bucatariei personale. Este de asemenea dificil sa prevezi de ce ustensile ai nevoie, sa calculezi exact cam cate recipiente vei folosi si sa rezisti pornirii de a cara chiar toata bucataria dupa tine.
Si daca toate acestea mai pot fi controlate, momentul in care vezi ecranul urias pe care vei fi proiectat, cand esti „cablat” cu microfonul si ti se pune si o lumina puternica in ochi, trebuie sa te concentrezi mult sa mai articulezi propozitii coerente.

Dar dupa o aventura cu semnalul microfonului, am inceput sa gatesc si am cam uitat de toate cele. Am pregatit Gazpacho, Salsa cu rosii si nectarine, Frigarui cu legume, branza cheddar, struguri cu sos de iaurt si feta si la desert un cheesecake cu visine si crema de ciocolata.
Primii 25 sositi au primit din partea organizatorilor cate un mini-cheesecake pe care le-am pregatit cu mai multe arome: zmeura, ciocolata, caise, visine, piersici.

Le multumesc mult organizatorilor pentru invitatie si pentru riscul de a ma lasa singura acolo pe scena si in special lui Doru care a dat dovada toata seara de un calm care m-a ajutat si pe mine sa raman cat de calma cu putinta.

IMG_8076

Mi-as dori sa existe in Timisoara mai multe evenimente de genul acesta si mi-as dori ca ele sa fie cat mai cunoscute de timisoreni si sa participe in numar cat mai mare. Este de admirat efortul si daruirea acestor tineri care muncesc atat de mult pentru a crea evenimente care sa ne scoata din rutina zilnica.

IMG_8092

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Richie
  31/07/2010 at 09:03

  Regret ca n-am ajuns.. am lucrat 🙁 Vreau sa incerc salsa aia acasa, e salvata reteta in reader :))

 • Reply
  ama
  01/08/2010 at 07:40

  sa o faci neaparat! e incredibila 😀 si pune cu incredere usturoi ;))

 • Reply
  Mirela Vladuti
  01/08/2010 at 15:39

  Super! Felicitari! Imi pare rau ca nu am stiut de eveniment ca as fi venit si eu. Delicioase preparate ai pregatit

 • Reply
  ama
  02/08/2010 at 08:53

  @Mirela – multumesc 🙂 nu-i nimic ca l-ai ratat pe asta, pregatesc in curand un alt eveniment. Il voi anunta din timp pe blog 😉

 • Reply
  Mirela
  02/08/2010 at 12:05

  Asa sa faci, neaparat! Poate ne si cunoastem intr-una din zilele astea. Spor la bucatarit!

 • Reply
  ama
  04/08/2010 at 06:56

  @Mirela – neaparat! 🙂 Spor si tie!

 • Leave a Reply